Shine

Enélkül nem utazik sehová Victoria Beckham

Ha repülőre száll, egy dolgot mindig magával visz.

Instagramsztoriban árulta el Victoria Beckham a nagy titkot, ami hozzájárul ahhoz, hogy mindig tökéletes külsővel lépjen le a repülőgép fedélzetéről, bármilyen hosszú is volt az út. A divattervező elmondása szerint többféle hidratáló készítményt is magával visz, hogy bőre sok ezer méteren is bírja a kiképzést, de ennél is fontosabb számára, hogy frizurája se essen össze az utazás során. Ami sohasem hiányozhat táskájából, ha repülőgépre száll, az egy úti hajvasaló – persze abból sem akármilyen.

Victoria Beckham Instasztoriban osztotta meg, milyen készítményeket használ arcára, ha repülőgépre száll. (Fotó: instagram/victoriabeckham)

Mostanság egy Balmain vezeték nélküli hajvasaló a kedvenc útitársa, amivel lehet göndöríteni és egyenesíteni is, leírása alapján valóban szuper kis kompakt szerkezetről van szó. Kár, hogy az árából tíz másikat vehetünk, egy ilyen kütyü ugyanis 220 fontba, vagyis cirka 80 ezer forintba kerül.

Balmain Paris Hair Couture Universal Cordless Straightener hajformázó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top