Ajándéktippek húsvétra, ha segítség kell a nyuszinak

Kölni helyett mutatunk finomabbat, plusz egy sor szépségújdonságot, amikkel a férfiak bátran meglephetik párjukat húsvét alkalmából.

Parfümök

1. Givenchy – Live Irresistible Rosy Crush EdP: A parfüm az optimizmus koncentrációja, mely szemtelenül felrúgja az édes kis rózsaszínek szabályait. A rózsa, mint az Irresistible illatok ismertetőjegye, szenvedélyesen elegyedik az új parfümváltozatban. A gojibogyó kellemesen fűszerezi az illatot, míg a pacsulialapú ciprusos jegy a virágos parfümöt ellenállhatatlanul nőiessé teszi.

2. Marc Jacobs – Daisy Sunshine EdT: A klasszikus Daisy illat sugárzóbb, napsugárral átitatott változata, melynek egyedi és váratlan illatharmóniája egy csodálatos, távoli világba repít el. A fejjegyben a fehér eper különleges zamatával csábít, majd a szívjegyben kibontakozik mellé a napsütötte körömvirág melegen ragyogó fehér fás fátyolba burkolt illata.

3. Guerlain – Mon Guerlain Bloom of Rose EdT: Míg a Mon Guerlain eredeti váza változatlan maradt, így fellelhető benne a Carla levendula, a Sambac jázmin, a tahiti vanília és az ausztrál szantálfa kvartettje, két új, Thierry Wasser parfümőr által nagy becsben tartott alkotóelemmel egészült ki a parfüm: a neroli és a bolgár rózsa illatjegyekkel. A Mon Guerlain Bloom of Rose a kiteljesedett, elégedett nő illata, aki a jelenben él úgy, hogy minden pillanatot a magáévá tesz, teljes lényével átéli azt.

4. Escada – Miami Blossom EdT: A limitált virágos-gyümölcsös illat sokszínű és elegáns, árad belőle az öröm és vidámság. Egyediségét annak köszönheti, hogy a ragyogó fehér virágok pezsgő harmóniában egyesülnek a kirobbanóan energikus friss gyümölcsökkel. A színpompás gyümölcsös fejjegyek frissítő koktéljában megtalálható az ínycsiklandó görögdinnye és az üdítően friss narancs. A szívjegyek meghatározó összetevői a tiare virág, a gazdagon illatozó jázmin, a tubarózsa és természetesen az ananász. A finom alapjegyek, a szantálfa és a gyengéd pézsma teszik teljessé az illatkompozíciót.

5. Guerlain – Aqua Allegoria Coconut Fizz EdT: A 2019-es limitált kiadású Aqua Allegoria illatok egyike a citrusos-aromás parfüm, melynek fejjegyében a bergamott és gyümölcsös jegyek köszöntenek, majd kibontakozik hozzájuk az egzotikus kókusz és a csábító frézia duója. Az alapjegyben a parfüm a szantálfa és tonkabab illatjegyekkel teljesedik ki. Az újdonságok között található még a Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia EdT, mely esetén a cseresznyevirág illatjegy köré épül fel a parfüm, továbbá a Guerlain Aqua Allegoria Ginger Picante EdT, egy különleges, citrusos-fás parfüm, amely a gyömbér és bergamott fűszeresen friss duóján alapszik.

6. Chanel – Chance Eau Tendre EdT: A Chanel Chance parfüm évek óta népszerű illatvariációja igazi tavaszi varázslat, melynek virágos-gyümölcsös illatkompozíciójában megtalálhatjuk a birsalma és grépfrút üde duóját, melyek a fejjegyben köszöntik a hölgyeket, majd a szívjegy hozzájuk társuló virágcsokrát a jácint és jázmin szereplésével. A parfümöt izgalmas alapjegy zárja, az ámbra, a borostyán, az írisz, a pézsma és a virginiai cédrus elegye foglalja össze a kreációt.

7. Yves Saint Laurent – Mon Paris Parfum Floral: Az Yves Saint Laurent új, szédítő ciprusos-virágos illata a barack, pacsuli és datura kombinációjával olyan, akár egy mindent felforgató szerelem virágcsokra. Érzéki, szenvedélyes, magával ragad az első pillanattól kezdve. És mégis, mint a legőrültebb szerelmi afférok, lágy, könnyed, elrepít bennünket  egy másik időbe, egy másik helyre, a képzeletedben a szerelmeddel. Ahogy a szerelmi afférok legendájához illik, az új halvány rózsaszín árnyalat jelenik meg a Mon Paris Floral világában, felerősítve az intenzív, virágos szerelmet.

8. Oriflame – Volare EdP: Nőies, érzéki és elegáns, akár egy csodás rózsa. A Volare parfüm lélegzetelállító, romantikus virágok pazar aromacsokra, az ibolyalevelek, a rózsaszirmok és a bőr luxus esszenciájával, melyeket egy különleges, rózsabimbó alakú üvegcsébe zártak alkotóik.

Sminkek

 

1. Yves Saint Laurent – Sequin Crush mono szemhéjpúder: A májusban érkező Sequin Crush mono szemhéjpúderek metálos vibrálása egyszerre figyelemfelkeltő és egyedi. Gazdag formulája háromdimenziós, magas koncentrációjú csillámokkal, ragyogó gyöngyökkel dúsított. Kilenc árnyalatban érhető el, amelyeket akár önmagukban, akár egymással kombinálva is viselhetünk. Minden szemhéjpúder saját, az ikonikus YSL Cassandra logóval díszített arany palettát kapott.

2. Chanel – Baume Essentiel highlighterAz új, gyöngyházfényű Baume Essentiel highlighter harmatos, friss, nedves hatású ragyogást kölcsönöz a bőrnek, miközben strukturálttá is teszi vastag smink hatás nélkül.Két árnyalatban érhet őel.

3. M.A.C – Powder Kiss Lipstick ajakrúzs: Három izgalmas, új színárnyalattal bővült a M.A.C hidratáló és könnyű matt rúzsa, mely tápláló, púderes pigmenteket tartalmaz, így kondicionálja és hidratálja az ajkakat. A Fall In Love élénk, pink színű, a Shocking Revelation szexi meggypiros, a Sultriness fantázianevű pedig lágy, púderes-pinkes színt kölcsönöz ajkainknak.

4. Chanel – Les Vernis Körömlakk: Az ikonikus luxuskörömlakk új, provokatív pink színben jelent meg a tavaszi/nyári Vision D’Asie, L’Art Du Détail kollekció tagjaként. A lakk színe tökéletes összhangban áll a sminkkollekció további elemeivel, melyek a mindennapi használatban kelnek igazán életre.

5. Bioderma – Photoderm NUDE Touch SPF 50+: A Photoderm NUDE Touch magas szintű UVA/UVB védelmet biztosító színezett fényvédő kombinált, zsíros bőrre kifejlesztve. A forradalmi „Liquid-to-powder” technológiának köszönhetően akár nyolc órán át tartó matt hatást és természetesen tökéletes bőrt eredményez. Mindennapi használat mellett szabályozza a faggyútermelést és minimalizálja a bőrproblémák kialakulását.

6. Giorgio Armani – Ecstasy Lacquer: A Giorgio Armani ikonikus ajaklakkja hat új árnyalatban érkezett hozzánk. Fényes, mint egy lakk, pigmentált és kényelmes, akár egy rúzs. Az innovatív Armani Liquid Vinyl technológiának köszönhetően a vízoldékony pigmenteket a legmagasabb koncentrációban tartalmazza, tiszta, élénk, hosszan tartó színeket eredményezve.

7. Chanel – Rouge Allure Velvet Rúzs: A tavaszi–nyári Vision D’Asie, L’Art Du Détail kollekció tagjaként a népszerű Rouge Allure Velvet ajakrúzs is új árnyalatot kapott, jelesül az Infrarose elnevezésű élénk pink színt. A matt hatású, bársonyos finisű ajakrúzs nem szárítja az ajkakat, ellenben intenzív színt kölcsönöz, mely hosszú órákig tart.

8. Chanel – Les 9 Ombres szemfestékpaletta: A Vision D’Asie, L’Art Du Détail kollekció exkluzív darabja ez a kilenc, egymással harmonizáló színt tartalmazó szemhéjpúder-paletta, mely dinamikus színeinek és textúráinak köszönhetően ragyogóvá teszik szemeinket. 

9. Yves Saint Laurent – Mascara Volumen Effet Faux Cils szempillaspirál: Igazi ikonnak számít ez a spirál már a bevezetése óta, 2019 májusában pedig a mestermű megújult dizájnnal, letisztult, fényes ezüst és arany csomagolással érkezik. Az eredmény ellenállhatatlan, azonnali „műszempillahatást” kölcsönöz drámai intenzitással és hosszal. Megújult fényes fekete, mélybarna és éjsötét kék árnyalataival és az ikonikus kefével a szempillaspirál tökéletes megoldást nyújt mindenki számára.

Arcápolók

1. Giorgio Armani – Crema Nera Moisturizing UV-filter: A hidratálókrém erőteljes fényvédő rendszerrel lett gazdagítva, így nagyon magas védelmet biztosít az UVA-, UVB- és hosszú hullámú UVA-sugárzás ellen, valamint hatékony gátat képez a városi légszennyezés és szabad gyökök ellen. Bőrnyugtató textúrája intenzív és tartós hidratálást nyújt, miközben alig látható és érezhető a bőrön. Segít megelőzni a bőr UV-sugárzás hatására történő sötétedését, a sötét foltokat és a korai bőröregedést.

2. Skincode – Cellular hidratáló arcmaszk: A lagúnakék, krémes, gélállagú maszkot normál, száraz és vízhiányos bőrre fejlesztették ki. Azonnal hidratálja a bőrt, elárasztja antioxidánsokkal és izoflavonoidokkal, amelyek hűsítik és feszesebbé teszik a bőrt. Egyedülálló hatóanyagainak köszönhetően a maszkot nem kell eltávolítani, ezért a nap 24 órájában hidratálja a bőr mélyebb rétegeit.

3. L’Occitane – Frissítő detox arcmaszk: A maszk alapja az organikus kakukkfű, mely magas cinktartalmának köszönhetően segít helyreállítani a bőr tökéletlenségeit. A mattító, pürészerű textúra gyengéden hámlaszt, miközben kifejti faggyúkiválasztó hatását.

4. Avon – K-Beauty Sugar Maple hidrogél arcmaszk: Az arcmaszk juharcukrot tartalmaz, amely természetes alfa-hidroxid-forrás, aminek köszönhetően segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, hogy sima és ragyogó bőrünk lehessen. Táplálja a bőrt, valamint segít a szarkalábak és a finom ráncok eltüntetésében. A maszk két részből áll, hogy jobban illeszkedjen az arcunkon.

5. Clarins – Double Serum: A kettős formula szívét, mely a bőr (Hydric+Lipidic) természetén alapul, egy növényi kivonat (kurkuma) adja, mely nagy koncentrációban tartalmaz turmeront. Teljes körű öregedésgátló koncentrátum minden korosztálynak, használatától a bőr láthatóan ragyogóbb és fiatalosabb lesz, csökkennek a pórusok és a kisebb ráncok.

6. Babor – Húsvéti Ampulla Tojás: A Húsvéti Ampulla Tojás idén is visszatért. A magas hatékonyságú ampullák intenzíven hidratálják, regenerálják és megfiatalítják a bőrt, hogy a hosszú tél után életre keljen, s újra ragyoghasson. Exkluzív meglepetésként a kúrát a Grand Cru ampullák koronázzák meg, melyek anti-aging hatást és azonnali, fiatalos ragyogást biztosítanak a bőrnek.

7. Clarins – Extra-Firming feszesítő szemkörnyékápoló 40+: A megújult Clarins feszesítő, ránctalanító, ragyogásfokozó szemkörnyékápoló a szérumok kisimító és a balzsamok komfortérzetet adó hatását ötvözi. Csökkenti a duzzanatok és a kor miatt megjelenő sötét karikák látványát. Láthatóan kisimítja a kisebb ráncokat és csökkenti a fáradtság jeleit, hogy a tekintet élénkebb legyen.

8. Estée Lauder – DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF15 hidratálókrém: 72 órás hidratálást nyújtó arcápoló, mely nem hagy zsíros érzetet maga után. Öt antioxidáns és széles spektrumú fényvédő összetevők segítségével véd a napi környezeti károsodástól, beleértve a szennyeződést is. Használatával a bőr felfrissült, simább, egészséges megjelenésű lesz.

 

Haj- és testápolás

1. Oriflame – Bunch of Love tusolókrém: A virágos illatú tusolókrém használatával mindennap egy napsütötte réten érezhetjük magunkat. Formulája pH-semleges, szappanmentes, hatékonyan tisztít, miközben nem szárítja bőrünket.

2. Marvis – Classic Strong Mint fluoridmentes fogkrém: Egy kozmetikumokkal teli húsvéti ajándékkosár hasznos tartalma lehet ez a gazdag, krémes fogkrém, melynek összetéveszthetetlen mentolos íze van. A borsmenta híres a frissességéről, és véget nem érő felüdülést nyújt.

3. Korres – Bergamott jázmin tusfürdő: Az új, krémesen habzó Korres tusfürdő a frissítő bergamottot és a virágzó jázminkerteket eleveníti fel. Búzaproteint és Aloe vera kivonatot tartalmaz, melyek segítik megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. 

4. The Body Shop – Cactus Blossom testradír: A limitált kiadású testradírt a kaktuszvirág jellegzetes gyümölcsös, friss, virágos illatjegyei teszik különlegessé. Tápláló alapanyaga a közösségi kereskedelemből származó etióp méz, a benne lévő radírozószemcsék pedig málnamag és kovasav keverékéből állnak össze, így nemcsak a bőrhöz gyengéd, de környezetbarát is.

5. Oriflame – Essense & Co. kéz- és testápoló lotion citrommal és verbénával: Hidratáló kéz- és testápoló lotion természetes kivonatokkal és esszenciális olajokkal, mely hatékonyan ápolja és kényezteti a bőrt. Gyorsan a bőrbe szívódik, nem hagy zsíros érzést maga után, puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

6. Korres Hair Care Mask Olive Shine – olívaolajos hajpakolás normál hajra: A természetes antioxidáns-forrásként ismert extra szűz olívaolajat, olajfalevél-kivonatot, illetve B- és E-vitamint tartalmazó készítmény a hajat azonnal ragyogóvá varázsolja. A hajpakolás intenzíven növeli a haj ruganyosságát és puhaságát.

7. L’Occitane – Sheavajas húsvéti tojás: Idén húsvétkor imádni való sheameglepetéssel készült a L’Occitane. A húsvéti tojás alakú ajándékcsomagok két változatban is elérhetőek: a népszerű sheavajas kézkrém és egy sheavajas szappan duója mellett a virágos illatok kedvelőinek cseresznyevirágos szettel kedveskednek.

8. Lee Stafford – Dry Shampoo For Dark Hair: A sötét hajszínre kifejlesztett száraz samponnal gond nélkül kitolhatjuk a hajmosás idejét egy-két nappal. Nem hagy fehér réteget a hajon, miközben instant frissességet biztosít számára, ha gyors segítségre van szükségünk.

9. Lush – Bunny Bomb Bomb fürdőbomba: Limitált kiadású, nyuszi formájú, kényeztető húsvéti fürdőbomba az egzotikus brazil narancs és a ho fa illatával. A robbanócukor extra adag érzéki édességet ad a recepthez. Társa, a Lush Lamb Bomb Bomb fürdőbomba báránykája egy kakaóabszolútból és borsmentaolajból készült fürdőbomba, melytől a fürdővíz tejkék lesz, köszönhetően a fehérjében gazdag szójabablisztnek, ami selymesre puhítja bőrünket.

10. Swissdent – Extreme szájöblítő: Szabadalmazott, kettős hatású szájöblítő OXYgard technológiával, amely a friss leheletről való gondoskodás közben tökéletesen kifehéríti a fogakat. Az Extreme szájvíz megbirkózik az aromatikus élelmiszerekkel és italokkal vagy akár a dohányzással.

11. Avon – Encanto Irresistible fürdőolaj: Könnyed formulájú fürdőolaj, amely nem hagy maga után zsíros utóérzetet. Gyorsan beszívódik, hidratálja és nyugtatja a bőrt. A málna, a friss frézia és a vaníliavirág illatával kényezteti érzékeinket.

12. Treacle Moon – Wild Cherry Magic tusfürdő: A cseresznyeillatú tusfürdő formulája gyengéd a bőrhöz, nem tartalmaz parabéneket és szilikont sem. Illata mennyien cseresznyés, összetétele vegán.