Shine

Újra divat a bermudakosztüm

Valamikor a kétezres évek elején fodrozódtak körülötte a divathullámok, most pedig ismét feltűntek a horizonton, mint a miniszoknyák lezserebb, nagyvárosias alternatívái.

Hogy a biciklis nadrágok húzták vissza ezt a trendet magukkal, vagy jött volna önszántából is, nem tudni, mindenesetre a rövidnadrágos kosztümök divatja ismét köztünk van. Igaz, magyar viszonylatban kevés az a munkahely, ahol ezek a sokszor falatnyi sortok átmennének a dress code szűrőjén, azért van élet a munkaidőn kívül is, a kosztümök csinosságára pedig igazán nem lehet panasz. 

Már a tavaszi-nyári trendeket felvonultató divatbemutatókon is láthattuk a rövidnadrágos szetteket: Roberto Cavallinál egészen rövid sortokat, Marc Jacobsnál szoknyaszerűen bő nadrágokat, a Tibi divatháznál pedig klasszikus bermuda fazont mutattak be színazonos kabátkákkal kombinálva.

Megnézem
Összes kép (6)

Önkritika azonban kell hozzájuk, nagyon nem mindegy, meddig ér a nadrágszár és hol kezdődik a derékvonal. Próbáljunk fel többféle szabást, derékmagasságot és nadrághosszt, próbálgassuk a színeket és anyagvastagságot, hogy lássuk, alkatunkhoz, bőrszínünkhöz melyik illik. Bár sportcipővel párosítani az elegáns szetteket most nagy divat, azért egy szép formájú magassarkú sem baj, ha van otthon, azzal mégiscsak nőiesebb lesz az összhatás.

Ha közel érzitek magatokhoz a rövidnadrágos stílust, íme néhány tipp hozzá, hol tudtok hasonlóakat beszerezni:

MOHITO

 

RESERVED

 

ZARA

 

ZARA

 

MOHITO

 

MANGO

 

ASOS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top