Shine

A fél világot átverte a Diet Prada, a legszabadszájúbb divatkritikus oldal

Tömegek dőltek be az áprilisi tréfának, pedig nem is elsején posztolták.

2014-ben indult a Diet Prada, ami a kezdetektől kíméletlen őszinteséggel számol be az Instagramon minden kisebb-nagyobb huncutságról, amit a divatdiktátorok elkövetnek, függetlenül attól, hogy épp dizájnt lopnak, kollekciókat alapoznak mások korábbi terveire, vagy csak szimplán a reklámfotózás során nyúlják le mások ötleteit.

Ami hobbiként indult, gyorsan értékes vállalkozássá vált, az oldal sokáig anonimitásba burkolózó szerzőit pedig hol akasztani, hol vállon veregetni kívánták a divatvilág prominens tagjai. Nem csoda hát, hogy tegnapi alaposan felborzolta a kedélyeket, mikor bejelentették: eladó a Diet Prada.

Posztjuk szerint bárki megveheti a tulajdonjogot, amelyet nemes egyszerűséggel az eBayre dobtak fel – csupán 8 millió dolcsit kell érte leszurkolni, ennyi most a piaci értéke.

A viccnek tízezrek dőltek be, még Bella Hadid topmodell is rákérdezett: „Ez csak egy áprilisi tréfa, ugye, srácok? És valóban az volt. Az „eBay-oldal” ugyanis lazán átvezetett mindenkit a Diet Prada célzott weboldalára, ahol csak ennyi fogadta az ijedőseket:

Fotó: dietprada.com/gotcha

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top