Shine

Példátlan, amire a magyar divatszakma készül

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK jótékonysági célú kezdeményezésben hazai designerek, bloggerek és véleményvezérek is részt vesznek.

FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK néven kerül megrendezésre az egész napos jótékonysági divatrendezvény, amelynek dátumát jó, ha minden divatrajongó feljegyzi, március 23-án, szombaton ugyanis tobzódhatnak a divat- és szépségápolást érintő programokban. Bloggergardróbvásárt tartanak, kerekasztal-beszélgetéseken és designeraukción vehetnek részt, ráadásul a helyszín is pazar lesz, a főváros legújabb és legnívósabb kulturális központja, a SOCIÉTÉ BUDAPEST ad otthont a kezdeményezésnek.

Az eseményt a szervezők azzal a céllal álmodták meg, hogy az összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhíva a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére. Az első FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK kezdeményezésen befolyt összegek a Menedékház Alapítvány munkáját támogatják, amely – ha nem ismernétek – civil szervezetként évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását és a hajléktalanok ellátását segítik.

A kezdeményezésben hazai designerek, bloggerek és véleményvezérek is részt vesznek, a jótékonysági árverésen pedig több mint 15 hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatunk: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások is kalapács alá kerülnek többek között olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, a Karman Jewelry, a BORIBIANKA, a Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya Winkler Nóra lesz.

A nemes kezdeményezést mi, résztvevők már azzal is támogathatjuk, ha elmegyünk, és bekapcsolódunk a programokba, a belépőjegyekből befolyó összeget ugyanis teljes egészében a Menedékház Alapítvány kapja. Az 1500 Ft-os jegy ellenében pedig részt vehetünk a gardróbvásáron és a kerekasztal-beszélgetéseken is.

PROGRAM
11:00–18:00 – Bloggergardróbvásár

Kerekasztal-beszélgetések Ott Anna moderálásában:
12:00 InfluencerPower– a véleményvezérek ereje

14:00 Beauty is my business – a szépségipar üzleti oldala

16:00 ELLE tavaszi trend prezentáció – a legfrissebb trendek első kézből

20:00 Designeraukció

Ha megtetszett a program, érdemes időben a helyszínre érkezni, jegyvásárlásra ugyanis ott lesz majd lehetőség. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az alapítványt online támogatói jeggyel is támogathatjuk, erre a Tickething jóvoltából EZEN A LINKEN van lehetőség. Minden ilyen támogatás közvetlenül az alapítvány bankszámlájára folyik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top