Shine

Sírva könyörgött nejének, hogy botoxoltasson

„Gondolkodtál már a botoxon?” – tette fel a kérdést a férj az éjszaka közepén.

Egy 31 éves amerikai nő és 27 éves párja 5 év együtt járás után, nem egészen fél évvel ezelőtt házasodtak össze. A feleség karácsony után vette észre, hogy a férjével valami nem stimmel. A férfit látványosan zavarta valami, de akkor még nem volt hajlandó elárulni, hogy mi az. Mivel épp egy költözés kellős közepén voltak, illetve a férj új munkahelyen kezdett, a nő a stresszre fogta a furcsa viselkedést.

Egy éjszaka aztán a férfi felébresztette a nejét. Könnyek potyogtak a szeméből, amikor megkérdezte a nőtől: „Gondolkodtál már a botoxon?”

A nőt, aki a Redditen írta meg a történteket, igencsak sokkolta és bántotta a férje megnyilvánulása. Először próbálta szőnyeg alá söpörni, de rájött, hogy a férfi komolyan gondolja a dolgot, hiszen már hetek óta ezen rágódott.

A kép illusztráció! (iStock)

Amikor a Botox-téma újra előkerült, a feleség elhatározta, hogy alaposabban kikérdezi a férjét, hogy mi az, ami ennyire zavarja. A férfi ekkor vallotta be, hogy nem tudja elviselni, ha mosolyogni vagy nevetni látja őt.

„Amikor a férjemre nézek, tökéletesnek látom. Én miért nem érdemlem meg ugyanezt? Szeretem őt, és tudom, hogy ő is szeret engem. Tökéletesek vagyunk? Nem. De nem hiszem, hogy bárhol is olyan csúnya lennék, hogy a férjemnek emiatt sírnia kellene az éjszaka közepén” – fogalmazott a nő.

Azt írta, soha nem akart botoxoltatni, mindig is természetesen akart öregedni, mosolyogni pedig szeret, viszont most már tudja, hogy a férjének ezzel fájdalmat okoz.

A közösségi oldal tagjait megdöbbentette a sztori. Sokan azt javasolták a nőnek, hogy hagyja ott a férjét, botoxoltatni pedig végképp eszébe ne jusson miatta.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top