Shine

Meghan hercegné már megint megszegett egy öltözködési szabályt

Ezúttal a táskáival vétett a brit királyi család öltözködési előírásai ellen.

Meghan hercegné a múlt hét végén az Egyesült Államokba utazott, hogy meglátogassa a barátait, akik babaváró bulit is szerveztek a számára. A tengerentúlon is folytatja azonban a brit királyi család tagjaira vonatkozó öltözködési szabályok megszegését, ami az elmúlt hónapokban gyakorlatilag már a védjegyévé vált.

Meghan hercegné New York-i szállodája előtt (Profimedia, Mega Agency)

Ezúttal konkrétan a táskáival vétett a szigorú előírások ellen. Az uralkodócsalád nőtagjai ugyanis általában clutch-ot vagy kisebb méretű kézitáskát hordanak csak maguknál, Meghan azonban New Yorkban nagy méretű shopperekkel, tote bagekkel mászkál.

(Profimedia, Mega Agency)

Brit sajtóértesülések szerint egyébként a hercegné amerikai útját már hónapok óta tervezték. Barátai nagy részével most van alkalma utoljára találkozni azelőtt, hogy világra hozza gyermekét. Ráadásul nem is maradhat túl sokáig, a hét második felében vissza kell térnie Nagy-Britanniába, ugyanis a hétvégén már Marokkóba utazik Harry herceggel.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top