Shine

Ingyen készít Donald Trump- és Kim Dzsong Un-frizurát egy fodrász

Donald Trump és Kim Dzsong Un frizurájára is akadt már jelentkező a vietnámi fodrász szalonjában.

Nehéz lenne igazságot tenni abban a kérdésben, hogy vajon Donald Trump vagy Kim Dzsong Un frizurája a borzasztóbb. A két vezető közelgő vietnámi találkozója alkalmából egy helyi fodrász, Le Tuan Duong viszont ingyen elkészíti bármelyikük jellegzetes hajviseletét azoknak, akik épp erre vágynának.

„Sokan mondják, hogy hasonlítok Kim Dzsong Unra, különösen ezzel a frizurával” – mondta a 9 éves To Gia Huy, aki örömmel élt az ingyenes hajvágás lehetőségével.

A motortaxisofőrként dolgozó Le Phuc Hai viszont Donald Trump nagy kedvelője, ezért úgy döntött, az ő frizuráját csináltatja meg magának, ezért pedig még azt is bevállalta, hogy természetes fekete haját narancssárgára világosítsák.

„Hanoi a béke városa. Ha Donald Trump és Kim Dzsong Un idejön, hogy a béke helyreállításáról tárgyaljanak, úgy gondoltam, tennem kell valamit, hogy megmutassam, Hanoi lakossága üdvözli a csúcstalálkozót” – fogalmazott a fodrász.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top