Shine

11 milliót keresett használt fehérneműi eladásából a gigamellű modell

A fehérneműi értékesítése csupán mellékkereset...

A 28 éves Anna Pearn, „művésznevén” Anna Alps saját bevallása szerint eddig mintegy 30 ezer angol fontot, vagyis közel 11 millió forintot keresett használt fehérneműi eladásából. 

A nő 23 éves volt, amikor először kés alá feküdt, méghozzá azért, hogy szakmájában – táncosként és glamúrmodellként – sikeresebb legyen. A fehérneműi értékesítése tehát csupán mellékkereset.

Egy-egy használt melltartójáért vagy bugyijáért rendszerint 200-500 fontot (70-180 ezer forintot) kér, de előfordult olyan is, hogy egy férfi az egyik fotóján látható melltartóját 950 fontért (350 ezer forintért) vette meg.

A három év alatt, mióta árulja a fehérneműit, furcsa kéréseket is kapott. Egy nős férfi például elküldte neki a felesége egyik melltartóját, hogy vegye fel, és abban készítsen magáról fotót. Anna azonban nem tette meg, mert egyrészt bizarrnak találta a kérést, másrészt a méret sem stimmelt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top