Shine

Ennél csapnivalóbb már nem is lehetne 2019 első divattrendje

Egy sátor méretét és a nagyihálóingek minden szépségét ötvözték, hogy megszülessenek ezek a páratlan darabok.

Egyre csak gyűlnek a szelfik a nemzetközi divatporond véleményvezéreinek instás oldalain, amelyeken átszellemülten pózolnak egy ruhában, amely finoman szólva is előnytelenül áll rajtuk.

A színe sápasztóan halvány, a mintája, mint egy tapétáé – ami önmagában még nem is lenne rossz, sőt egészen csinos darabokat látni itt-ott a divatirányzat képviseletében –, szabása pedig az ötvenes évek fodros hálóruháit idézi, amely triót egy kis trendérzékeny oversize fazonírozással spékeltek meg, hogy kialakuljon a végleges forma. Ez itt.

Fotó: instagram/emilisindlev

A tökéletesen előnytelen, ám annál divatosabb(nak kikiáltott) ruha hirtelenjében a trendszetterek első 2019-es alapdarabjává lépett elő, de bárhogyan is nézzük, se csizmával, se papuccsal nem mutat jól a buggyosan tobzódó textil. A ruhát egyébiránt az M.92 londoni székhelyű divatmárkának köszönhetjük, mely kizárólag Instagram-oldala posztjainak és online hírverésének köszönhetően vált ismertté és kedveltté.

Fotó: instagram/maria_bernad

 

Fotó: instagram/charlottejacklin

 

Fotó: instagram/m.92_clothing

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top