Shine

Az év legcikibb vörös szőnyeges ruhái

Sztárjaink idén is megmutatták, hogyan lehet sok pénzből is pocsékul felöltözni egy fontos eseményre. Mutatjuk, kik követték el 2018 legnagyobb divatkatasztrófáit a vörös szőnyegen.

Lefejezett papagájra hasonlító fejdíszben és tollseprűnek öltözve is érezték úgy páran, nagyon odatették magukat a ruhaválasztásnál, de rajtuk is túltesznek azok a hírességek, akik talpig tapétamintában vonultak be 2018 legjelentősebb vörös szőnyeges eseményeire.

Caitriona Balfe színésznő a 75. Annual Golden Globe-díjátadón (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Caitriona Balfe ír színésznőnek a Golden Globe díj átadásán viselt ruhája tragikusan előnytelen szabásvonalú volt, teljesen hazavágta testarányait, amit a tollas rátétek és a borzasztó kivágás csak tovább rontott.


Pink a 60. Grammy-díj-átadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Pink a Grammy-gálán viselte ezt a tollszörnyet, amitől úgy tűnt, minta egy színes porseprűt vett volna fel. Hiába nagy divat a tollas alkalmi ruha, ami sok, az sok.


Anya Taylor-Joy a BAFTA filmes díjátadón (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Anya Taylor Joy a 2018-as BAFTA vörös szőnyegén vonult végig ebben az aligruhában, mivel az esemény a #meetoo mozgalomhoz kapcsolódóan a fekete öltözéket írta elő dress code-jában. A színésznő mindezt rettentő ízléstelenül oldotta meg, bugyivillantós szettje nemcsak a mozgalomhoz nem volt illő, de még csak viselni sem tudta szépen.


Andra Day a 90. Oscar-díj-átadón (Fotó: Dan MacMedan/WireImage)

Andra Day volt az év egyik áldozata, akit egy tapétaruha felfalt. A pasztellpink és -kék színekben tündöklő öltözék szabása önmagában is előnytelen volt, a nagymamaminta pedig csak tovább súlyosbította a helyzetet.


Whoopi Goldberg a 90. Oscar-díj-átadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Nem ő volt egyedül nappaliszobának öltözve az Oscar-díj átadóján, Whoopi Goldberg szintén tapétamintával borította testét, az összhatást pedig tovább súlyosbította a napszemüveg, a frizura, a nyaklánc és a kivillanó tetkó is.


Salma Hayek a 90. Oscar-díj-átadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Salma Hayek az Oscar-díj átadóján viselte ezt a lila, flitteres, köves láncokkal díszített Gucci ruhát, amitől mindenkinek leesett az álla, ami csak látta. Ez az öltözék valóban sok és még annál is több.


Lana Del Rey a 2018-as MET-gálán (Fotó: Dia Dipasupil/WireImage)

Lana Del Rey is a MET-gálán viselte a képen látható szerelést, amelynek épp ezért nem a tőrökkel átdöfött szív applikációját emelnénk ki, hanem a vélhetően angyalszárnyasnak készült fejdíszét, amely az eredményt látva inkább egy lefejezett papagájra hasonlított.


Marie Parie a Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Marie Parie énekesnő nem aprózta el a dolgot, mikor a Cannes-i Filmfesztiválon benevezett a legrosszabbul öltözött hírességek nem hivatalos versenyébe. Szettje részleteiben is meghökkentő, nehéz eldönteni, mi illik kevésbé az eseményhez: a cicás harisnya, a szívecskés napszemüveg vagy a királykék paróka, miközben ruhaválasztása önmagában is tragikomédia.


Dascha Polanco az MTV VMA 2018-as rendezvényén (Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images for MTV)

Dascha Polanc, az Orange Is The New Black sztárja az MTV VMA rendezvényére öltözött be olcsó prostinak. Kritikán aluli sminkje mellett pucérruhája is szörnyen előnytelen és csúnya volt, amelyben öles léptekkel haladt át a közönségesség határán.


Tina Lifford a 70. Emmy-díj-átadón (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Tina Lifford öltözékén három idei, őszi trend is megjelent, az állatminták, a partchwork és a kockák, amelyek közül egy is bőven elég lett volna. A rettenetes szabás és a tűsarkú combcsizma ráadásul tovább tetézte a bajt, nem véletlen hát, hogy a színésznő öltözéke egyszerre lett az Emmy-gála legribisebb és legértelmezhetetlenebb szettje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top