Shine

Márványos rúzsod volt már?

Szépen szállingóznak a hírek, milyen sminkkollekciók érkeznek 2019 tavaszán, így már az is kiderült, igazán látványos és gyönyörű rúzsújdonsággal készül a Lancôme.

A Marble L’Absolu Lipstick egy márványmintás rúzs lesz, amelynek még a tubusa is megkapja a nemes mintázatot. Ami eddig tudható róla, hogy rúzs- és ajakápoló-összetevők különleges keverékéről lesz szó, márványos színének köszönhetően pedig alkalmanként más és más árnyalatot kölcsönözhet ajkainknak attól függően, épp mennyire pigmentált a szánkkal érintkező terület.

Három különböző szín, egy barack, egy korall és egy ragyogó cseresznyepiros árnyalat jelenik meg. Azt még nem tudni, hozzánk érkezik-e majd az újdonságból, így érdemes lesz a külföldi beauty webboltokat is figyelnie annak, aki szeretne lecsapni majd egyre ebből az izgalmasan szép rúzscsaládból. Ázsiába már januárban megérkezik, a tavasz folyamán pedig várható, hogy Európát és Amerikát is célba veszik vele.

Olvasd tovább a Krémmánia magazinon »

Lancome Marble L’Absolu Lipstick ajakrúzs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top