Shine

Tegyél antioxidánsokkal a techneck hatás ellen!

A Ziaja lengyel kozmetikai márka egyik új termékcsaládja az antioxidánsokat tartalmazó ACAI BERRY.

A mobileszközök használata közben, a fej ferdén tartása következtében a nyakon megjelenő ráncok kialakulását nevezzük techneck hatásnak. A hidratáló, regeneráló és feszesítő hatású városi termékvonal hatékonyan véd a bőröregedést gyorsító negatív külső tényezők elleni harcban. Két fő összetevője, az acai berry- és a hesperidinszármazék kombinációja hatékony mennyiségű antioxidáns bevitelével erősíti a bőr védekezőképességét, és védi a sejtek épségét.

Fotó: ziaja

A Ziaja Acai Berry termékcsalád fő aktív hatóanyagai

Acaibogyó-kivonat – apró bogyós gyümölcs az amazonasi esőerdőből.
Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező kivonat, mely semlegesíti a szabad gyökök káros hatását, hatékonyan védi a bőrt, különösen a szennyezett levegőnek, pornak, légkondicionálásnak vagy intenzív napsugárzásnak kitett bőrt. Erősíti a bőrt, és mérsékli a túlzott érzékenységet, javítja a bőr általános állapotát, és helyreállítja a ragyogó, egészséges kinézetet

Hesperidin – a jól ismert gyógyszeralapanyagból, a hesperidinből származó bioflavonoid.
Gyulladáscsökkentő, és hat az allergia ellen, javítja a mikrokeringést, erősíti és védi az érfalakat, mérsékli a szem alatti duzzanatot és sötét karikákat, javítja a bőr tónusát.

Béta-glukán – zabból származó poliszacharid, regenerálja a bőrt.

További összetevők: vízmegkötő hialuronsav, gyulladáscsökkentő B5-vitamin, a bőr rugalmasságát elősegítő E-vitamin, bőrpuhító repceolaj, tápláló sheavaj.

A frissítő, feszesítő antioxidánsokat tartalmazó termékekhez egy igazán friss, virágos illat párosul, így páratlan élményt kapunk használatával. A termékek között arc- és testápolók is megtalálhatók.

Fotó: Ziaja

Az arcápoló feszesítő és ápoló termék az arc- és nyakkrém, az arcra és nyakra való szérum, védő és csillapító nappali krém, valamint arc- és nyakpakolás is. Az arc tisztítására a micellás arctisztító bőrradír gél, valamint a hialuronsavat tartalmazó arctonik használata javasolt.

Fotó: Ziaja

A hidratáló tusoló szappan balzsammal kíméletesen tisztítja a bőrt, nem szárít, használatát követően a bőr puha és hidratált lesz. A szatén testhab könnyű állagának köszönhetően könnyen beszívódik, simítja és hidratálja a bőrt.

Az arc- és nyakszérum, valamint a testhab új kategória a Ziaja márka kínálatában.

A termékek elérhetők a márka webshopjában, a Ziaja Neked üzletben, valamint a Rossmann Drogéria üzleteiben és webshopon is megtalálhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top