Shine

Íme az 5 bizonyíték, hogy Katalin hercegné épp stílust vált

Hogy az amerikai sógornő volt rá ilyen hatással, vagy csak szükségét érezte némi gardróbfrissítésnek, nem tudni, mindenesetre határozott mozdulatokkal emelt be tőle szokatlan darabokat öltözködésébe.

Katalin hercegné mióta visszatért a szülési szabadságról, és újra egyre több hivatalos rendezvényen jelenik meg, egy sor meglepően divatos kiegészítőt vásárolt magának. Igaz, közben tartja jó szokását, és lazán felvesz négy-öt éves ruhákat is, de arra a jelek szerint ügyel, hogy szettjeit menő módon dobja fel hol egy táskával, hol egy hajdísszel.

Az unalmasan bézs pumpsok hercegnőjét például egyre többször látni bársony tűsarkúkban, amelyek esetén ugyan a fazon változatlan, az anyaghasználat azonban a legdivatosabbak egyike, hát még, ha denimkék színben viseli, mint tette azt egy yorkshire-i eseményen.

Megnézem
Összes kép (2)

Katalin hercegnétől megszokhattuk, hogy ha táskáról volt szó, akkor szívesen választ különféle borítéktáska-fazonokat. A clutchok egyeduralma most megdőlni látszik, a hódító pedig a legnépszerűbb designerfazonok egyike, a tetején fogantyúval ellátott minitáska.

Megnézem
Összes kép (2)

Frizuráját illetően két új kedvence is van Anglia leendő királynéjának. Közülük az egyik a Blair Waldorf stílusában készült hajpánt, amely méretét tekintve simán vetekszik bármelyik tiarával a koronaékszerek közül. Vajon ő is nézte a Gossip Girlt?

Megnézem
Összes kép (2)

A hajpántnál jóval visszafogottabb, de annál nőiesebb, sőt igazán párizsiasan sikkes az a bársonyszalag, amellyel a minap díszítette copfját. A keskeny, fekete masni gyönyörűen feldobta az egyszerű, lófarkas frizurát, ezt a trükköt tényleg érdemes tőle ellesni.

Katalin hercegné tőle szokatlan módon bársonyszalaggal díszítette frizuráját (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Végül, ha bárkinek is elkerülte volna a figyelmét, a fenti fotón egy másik, Katalin hercegnétől szokatlan kiegészítő is látható: a karika-fülbevaló. Őt ugyanis eddig szinte csak bedugós változatokkal, esetleg alkalmi fülönfüggőkkel láthattuk, a klasszikus karika-fülbevaló ezidáig nem igazán szerepelt a hivatalos ékszerrepertoárban. Nos, most ennek is eljött a napja.

Katalin hercegné egyik újítása a kiegészítők terén a karika-fülbevaló (Fotó: Arthur Edwards – WPA Pool/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top