Karácsonyi parfümbörze

Az év végi ünnepi időszakra időzítve számos parfümújdonság jelent meg, nem beszélve a gyönyörű ajándékcsomagokról, amikről nehéz eldönteni, adni vagy inkább kapni szeretnénk őket.

Közülük mutatunk most egy hatalmas csokorra való parfümöt, amik között drogériás kedvenceket és luxus illatcsodákat egyaránt találhattok.

Lancôme – La vie est belle Christmas edition

A La vie est belle Eau de Parfum 2012-es bevezetése óta számtalan nőnek nyerte el tetszését, és kíséri őt a boldogság felé vezető úton. A klasszikus illatot a sambac jázmin, a tunéziai narancsvirág és az indonéz patchouli esszenciája teszi egyedivé, miközben a különlegesen gazdag firenzei írisz pallida virágos érzékiségbe burkolja viselőjét. Idén karácsonykor ezüstös csillogó üvegben és egy kifinomult masnival érkezik a női mosoly egy palackban, amit kristályból formáztak.


Salvatore Ferragamo – Amo

A népszerű illat különleges fekete-arany ruhát kapott, amihez gyönyörű díszdoboz is jár csomagolásképp. A virágos-orientális Amo is kapott egy kis csavart, a limitált szériás kivitelben a fiatalabb korosztály kedvence a következő illatjegyeket rejti: a campari, fekete ribizli és rozmaring üdítő hármasával indít, amikhez az arab jázmin, a rebarbara és a maté tea illatjegyei társulnak, hogy a keleties jelleget erősítsék, végül az édes vanília, az ambroxán és a szantálfa zárják az elegyet.


Avon – Imari Celebration

A citrusos-virágos kölniújdonság a csábítás esszenciája, ragyogó citrommal, harmatos rózsával és jázminnal a szívillatban, intenzív, krémes, vaníliás alapokon. A kölni mellett testápoló is elérhető, amely még egy lehetőséget ad, hogy tetőtől talpig lágyan beburkoljuk magunkat a különleges illattal.


Avon – Luminata

Úgy tündökölhetünk, akár egy ékkő az új AVON Luminata parfüm segítségével, mely elragadó illatával segít kihangsúlyozni csábos vonzerőnket. Ezt a rendkívül elegáns és tartós illatot nem más, mint Maurice Roucel sztárparfümőr alkotta meg, aki munkássága során már számos népszerű és jól ismert parfümöt álmodott meg. Az elragadó kompozíciót a fehér bazsarózsa, a lédús körte és az érzéki vanília illatjegyei jellemzik, amelyek együtt egy édes, aromás hatásban teljesednek ki.


Giorgio Armani – Sí Passione Xmas Limited Edition

A Sì Passione limitált ünnepi kiadással jelentkezett, amelynek már a megjelenése is különleges: a karácsonyi Giorgio Armani logó mind az üveget, mind a dobozt ünnepi díszbe borítja. A parfüm illatjegyei közt a fejjegyben rózsabors, grépfrút, fekete ribizli és körte található, az izgalmas, gyümölcsös kezdethez a szívjegyben az ananász, a vaníliavirág, a rózsa és a jázmin virágos kvartettje keveredik. Mindezt az alapjegy pacsulis, cédrusos, vaníliás és fás-borostyános amberwood illatjegyei zárják.


Giorgio Armani – Sí EDP Xmas Limited Edition

Nem csak a Sí Passione, de a klasszikus Sí luxusillat is ünnepi ruhát kapott. A különleges, belülről lakkozott üveg feltárja a Giorgio Armani karácsonyi pompáját, köszönhetően egy egyedi gravírozó technológiának. Ez az ünnepi kiadás egyben tisztelgés a Sí Eau de Parfum előtt. Az eredeti illatjegyekhez nem nyúltak, ellenben gyöngyházfényű, ragyogó, hihetetlenül apró csillámokat tettek bele, amelytől varázslatos lesz megjelenése. A tiszta, virágos illat az Armani ház egyik legnépszerűbb parfümje, amelyet a frézia eleganciája és a májusi rózsa egyedi, mézes árnyalatai tesznek abszolút egyedivé.


Armani/Privé Rose d’Arabie Xmas Limited Edition

A legértékesebb tisztelgés az Armani/Privé kollekció ikonja előtt: Rose D’arabie. A nők és férfiak által egyaránt viselhető parfümben rózsa, sáfrány, fás jegyek, pacsuli és borostyán és az agarfa oud illatjegyei találhatók, melyek egy nagyon hosszan tartó, mással össze nem téveszthető kompozíciót alkotnak. Az üveg festett hatású, grafikus arany mintával várja a meghitt ünnepet.


4711 – Acqua Colonia

A 4711 Acqua Colonia illatcsaládja két újdonsággal bővült, a Vanilla & Chestnut az édes, igazi vaníliaillatot kedvelők számára lehet abszolút favorit, az enyhén púderes parfüm ugyanis tökéletesen átadja annak igazi illatát, miközben a gesztenye illatjegy kellő mennyiségű kesernyés jelleget ad neki, hogy a kompozíció édessége ne legyen túlzó, csupán magával ragadó.

A Blackberry & Cocoa egészen eltérő karakterű parfüm, melyet az édeskés, gyümölcsös akkord határoz meg, mégpedig a földi szedernek köszönhetően. A bogyós gyümölcs nagyon jó választás, hiszen kellő frissességet ad a parfümnek, amely mellett a csokoládé illatjegye felel a kakaós, édes jellegért, azonban ezt inkább az étcsoki, mint a tejcsoki illatához érdemes hasonlítani: nem túlzóan édes, de kellő melegséget ad a kompozíciónak.


Ungaro – Fruit d’Amour Les Elixirs

A Fruit d’Amour illatcsalád új kollekciója jelent meg az őszi–téli szezonra időzítve, amelyek az eredeti parfümökhöz képest egy kicsit sötétebb, érzékibb, csábító kompozíciókat rejtenek. A csillámló, fekete üveges Black Liquorice illatot a bátor, céljait és álmait elérő nőnek készítették, ami illatjegyekre lefordítva annyit tesz, hogy virágos és gyümölcsös jegyek is keverednek benne, mégpedig a citrusos bergamott, a körteszorbet és szilvavirág, amihez fekete ánizs, vaníliavirág és narancsvirág keveredik a szívjegyben, izgalmassá téve a képet. Zárásként vanília és tonkabab illatjegyek kerültek bele, és ezek összességében sokáig tartó, egyedi illatot alkotnak.

A kék üvegcsés Purple Gardenia egy bársonyosabb illat, bár éppúgy a merész, bátor nők számára készítették. Fejjegyébe barack, bergamott és frézia került, szívjegyében csupa illatozó virágot találunk, úgymint narancsvirágot, jázmint és gardéniát, a virágos kompozíciónak pedig lágy, édes lezárást ad a vanília, a kasmír, a tonkabab és a pézsma kvartettje.

A Pink Blackberryt a gyümölcsös, rózsás akkordok határozzák meg, szívjegyében természetesen ott a földi szeder, amelyhez ezúttal is a citrusos bergamott társult. Őket egészíti ki a szívjegyben a rózsa, a frézia és az egzotikus tiarévirág illatjegye, végül zárásként a pacsuli, a vanília és a vetiver triója zárja a kompozíciót.


s.Oliver – Authentic

Ebben a nőies illatkompozícióban a virágos árnyalatok bársonyos jegyekkel találkoznak, hogy érzéki, virágos-orientális parfümmé álljanak össze. A kényelmes és kellemes pillanatok illata, melynek fejjegyében bergamottot, málnát és ibolyát találunk, amelyhez a szívjegy fehér orgona, magnólia és vaníliavirág bokrétája társul. Az alapjegyeket a szantálfa, a pézsma és a vanília alkotják, amelyek tökéletes zárását adják a parfümnek.


s.Oliver – Friendship

 

Az illatduó egy könnyed, örömteli napra emlékeztet, amelyet mámorossá tesz a különleges kapcsolat, a megbízható barát megtalálásakor érzett boldogság. Az s.Oliver FRIENDSHIP természetes, könnyű, virágos illatjegyekkel, valamint bársonyosan puha, érzéki akkordokkal győz meg – ez a két izgalmas illatvilág remekül harmonizál egymással, ugyanakkor mindkettőnek megvan a saját külön vonzereje is.

A mentaszínű dizájnba csomagolt illat visszafogott jegyeivel az ábrándozást szimbolizálja, az érzés pedig, amelyet közvetít, a nap csókját és az élet ölését idézi.

A magentába öltöztetett lágy, virágos illat kiemeli a női energiát, színtiszta életörömöt, elevenséget és játékosságot áraszt.


Juicy Couture – Viva La Juicy Luxe Pure Parfum

A Viva La Juicy parfüm látványos, diszkófílinges ruhát kapott az ünnepekre. A szivárványszínekbe csomagolt illat az ígéretek szerint koncentráltabb, de az eredeti illatjegyekből épül fel: frissítően savanykás mandarin és vad bogyós gyümölcsök illatjegyeivel nyit, hozzájuk csatlakozik a virágos trió, amelyet a jázmin, a gardénia és a lonc alkotnak, végül édes zárásként a praliné, a vanília, a karamell, a szantálfa és az ámbra illatjegyek zárják a parfümöt.


L’Occitane – Rose

Az új, rózsás illat egy kollekció részeként jelent meg, mely szappant, tusfürdőt, testápolót és kézkrémet is tartalmaz. Az Eau de Toilette illat a grasse-i rózsákból készített illatjegy mellett rózsavíz és zöld ibolyalevél jegyeit is magán hordozza, hogy összességében friss, gyümölcsös, kicsit fűszeres kompozíciót alkosson.


Oriflame – Eclat Mon Parfum

A párizsi életérzésre jellemző elegancia és kifinomultság jellemzi a parfümöt, amely virágos, púderes illatkompozíciója a körte, az ibolyalevél és a rózsabors illatjegyekkel nyit, majd a szívjegyben a vaníliavirág, az orrisgyökér és a fehér írisz triója bontakozik ki, végül a mandula, pézsma és pacsuli zárják az alapjegyben. Hosszan tartó, szerethető parfüm, mely nappalra és estére is ideális választás lehet.


Ralph Lauren – Saffron

A világ egyik legdrágább fűszernövényeként is számon tartott sáfrány ihlette a Ralph Lauren új parfümjét, melyben a növény nehezen kinyerhető, de annál izgalmasabb és összetettebb illata – természetesen – meghatározó jelentőségű. A fás, enyhén gyógynövényes, mégis édeskés illatát a nyitányban a fekete bors, a grépfrút és a kardamom vezeti fel, majd a szívjegyben a bársony és a kesernyés üröm csatlakozik hozzá, végül az alapjegy a fás-borostyános szintetikus illat, a hosszan tartó amberwood.


Tiffany – Tiffany Intense

Az új Tiffany parfüm pézsmás-virágos illat, mely erőteljesebb változata a múlt évben megjelent kompozíciónak. Meleg, érzéki köntösbe bújtatva válik még különlegesebbé, amelyet a fő illatjegynek, a gazdagabb koncentrációban megjelenő íriszvajnak köszönhet, ami rendkívüli mélységét kölcsönöz a parfümnek. A luxus érzését pedig olyan összetevők segítségével erősíti tovább, mint a borostyán és a benzoin.


Christian Siriano – Intimate Silhouette

Az amerikai divatháznál az eredeti Silhouette parfümöt gondolták tovább a téli szezonra, a csábító, izgalmakkal teli kompozícióhoz remekül passzol a sötétlila színre fújt üvegcse. A fás és vaníliás akkordokkal jellemezhető, enyhén púderes illatban a fejjegyet a szezámmag lágy, kenyérillatú, földes illatjegye alkotja, amelyhez mogyoró, jázmin és a fás-borostyános amberwood csatlakozik a szívjegyben. Az alapjegyet a kasmír pézsma, a madagaszkári vanília és a szantálfa alkotják, hogy a teljes kompozíció a gourmet parfümök csapatába sorolja az illatot.


Michael Kors – Sky Blossom

Az illat limitált szériás újdonságként érkezik, a frissesség, a tisztaság, a gondtalan könnyedség jellemzi kompozícióját, így a tavaszi–nyári időszakra is tökéletes lehet, ha valaki a citrusos-virágos parfümöket kedveli. A fejjegyben bergamott és mangó fogad, majd a szívjegyben pünkösdi rózsa és frézia visz virágos jelleget az illatba, amelyeket az alapjegyben a pézsma öleli át.


Karácsonyi parfümszettek

Lancôme – La vie est belle

A csomag egy La vie est belle 50 ml-es parfümöt és egy 50 ml-es tusfürdőt, valamint egy 50 ml-es testápolót tartalmaz.


Lancôme – La Nuit Trésor

A csomag egy La Nuit Trésor 50 ml-es parfümöt és egy Hypnôse mini-szempillaspirált tartalmaz.


Lancôme –La Nuit Trésor á la folie

A csomag az előzőhöz hasonlóan egy La Nuit Trésor á la folie 50 ml-es parfümöt és egy Hypnôse mini-szempillaspirált tartalmaz.


Burberry – My Burberry Blush

A szett tartalma egy My Burberry Blush 50 ml-es parfüm és egy 75 ml-es Blush testápoló.


Avon – Luminata

A parfümújdonság ajándékcsomagban is elérhető, hozzá illő testápoló és táskabarát miniparfüm társaságában.


Versace – Bright Crystal

A szett tartalma: 1 db Versace Bright Crystal EDT (30 ml) + 1 db Bright Crystal testápoló (50 ml).


Bulgari – Omnia Crystalline

A szett tartalma egy BVLGARI Omnia Crystalline EDT 40 ml-es parfüm, egy Omnia Crystalline minitusfürdő és egy Omnia Crystalline testápoló.


Carolina Herrera – Good Girl Légére

A szett tartalma egy 50 ml-es EDP-spray és egy 75 ml-es testápoló.


Guerlain – Mon Guerlain EDT karácsonyi szett

A Guerlain szett tartalma egy Mon Guerlain EDT (30 ml) és egy 75 ml-es testápoló.


Tommy Hilfiger – Peach Blossom karácsonyi szett

A szett tartalma: Tommy Hilfiger Peach Blossom 30 ml EDP-parfüm és egy 100 ml-es tusfürdő.


Estée Lauder – Pleasures Illatszett 

A szett tartalma: egy 30 ml-es Pleasures EDP-parfüm és egy  75 ml-es Pleasure illatosított testápoló, amelyekhez ajándék táska is jár.


Nina Ricci

A Bella, Luna és L’Extase parfümök is karácsonyi díszdobozt kaptak, a L’Extase mellé egy testápoló, a Bella és Luna illatok mellé ajakrúzs került a csomagba.

Megnézem
Összes kép (3)

 


Nina Ricci – Nina

A klasszikus Nina illatból két karácsonyi szett is készült, az egyik mellé roll-on parfüm, a másikhoz testápoló került a dobozba.


Paco Rabanne – Lady Million

Az illatból két ünnepi csomag is készült, az egyikbe dezodor, a másikba testápoló került.


Paco Rabanne – Olympéa

Az Olympéa parfüm karácsonyi díszdobozába egy 100 ml-es testápoló is került.


Escada – Celebrate Now

A Celebrate Now parfüm díszdobozos kiadásába egy illatban illő testápoló került.


Hugo Boss – The Scent

Parfüm és testápoló párosa került a Hugo Boss díszdobozos kiadásába.


Marc Jacobs – Daisy Love

A Daisy Love parfüm mellé nemcsak testápoló, hanem egy tusfürdő is került.


Paco Rabanne – Pure XS

Parfüm és testápoló párosa került a Pure XS karácsonyi díszdobozába.