Shine

Majdnem elsiklottunk Meghan Markle szépségtrükkje felett

Van más is a tarsolyában, mint a tökéletes kócos konty.

Meghan Markle házasságával szépen megnyerte a stílusikon szerepet, ami tetszik, nem tetszik, most már biztosan rajta ragad. Szerencsére a hercegnének a kisujjában van a divat, az öltözködés, és bizony a szépségápolás terén sem kell őt félteni. Visszafogott, természetes és ízléses sminkjeire például ráaggathatjuk a trükkös jelzőt is, pláne, ha a rúzsozásról van szó.

Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ugyanis, bár szinte kivétel nélkül természetes, visszafogott árnyalatot visel, nem feledkezik meg róla, mennyi múlik a megfelelő kontúrozáson. Száját előszeretettel nagyítja optikailag azzal az ősrégi trükkel, hogy a kontúrt a szájvonalnál egy picikét kijjebb húzza meg, amihez úgy választja meg a ceruza árnyalatát, hogy az ne tűnjön fel szinte senkinek.

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A titok mindössze abban rejlik, hogy a szájkontúr ceruzából a rúzs színénél egy árnyalattal sötétebbet válasszunk és azzal ajkaink középső részét vonalon kívül rajzoljuk meg, a száj sarkai felé haladva pedig fokozatosan térjünk vissza az eredeti határokhoz. Ettől egy csapásra teltebbé varázsolhatjuk őket, csak arra vigyázzunk, ne tévedjünk a kilencvenes évek útjára, ne húzzunk elő egy sokkal sötétebb kontúr ceruzát, mint azt a rúzsunk igényelné. Hiába tér ez vissza a divatba, attól még nem lesz kifinomult, annyi szent.

Fotó: Ian Vogler – Pool/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top