Shine

Hétmillióba kerül ez a sminkecset, de használni sem ajánlják

Csak három embert kell találniuk, akik megveszik.

Az ünnepi időszakra minden szépségmárka előrukkol valami különlegességgel. Válogatott kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagok, adventi szépségnaptárak, ünnepi kollekciók látnak ilyenkor napvilágot – és három, gyémántokkal kirakott sminkecset is, az Artis jóvoltából.

A hétmilliós sminkecset is csak műanyag nyéllel készül (Fotó: artisbrush.com)

A hátmosókefe formájú sminkecseteiről népszerűvé vált kozmetikai márka úgy gondolta, ideje luxusszintre emelni amúgy sem olcsóságáról híres portékáját, amihez mi más kellhetne, mint pár tucat szépen fénylő drágakő, amelyeket precíz gondossággal applikáltak rá a műanyag ecsetre.

Ha bárki kedvet kapna rá, hogy egy autó árát elköltse egy sminkecsetre, az Elite Oval 7 tuningolt változatait Bespoke néven fogja megtalálni. Fehér és fekete gyémántokkal, valamint egy vörös rubinokkal ékesített ecset készült, amelyeket gyártóik semmiképp sem mindennapos használatra javasolnak. Sőt úgy gondolják, azok valójában gyűjtői darabok lesznek, amelyek afféle műalkotásként díszíthetik három szerencsés hölgyemény sminkes asztalkáját.

Jár hozzájuk aranytálca és luxusdobozka is (Fotó: artisbrush.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top