Shine
Szponzorált tartalom

Így hordd az idei ősz alapdarabjait!

Mustársárga, kockás, műbőr – külön-külön is az ősz meghatározó trendjei, ám egy szetten belül is tökéletesen megférnek. Íme, a bizonyíték!

A Mango legújabb kollekciójából szerkesztőségünk tagjai válogattak. 

Értékesítési projektmanagerünk, Panni öltözékének alapja egy fehér ing-fekete, műbőr szoknya kombináció, letisztult vonalú, tömbsarkú csizmával. Bár a szoknya rövid, a csizma szára kellőképpen magas ahhoz, hogy a kettő együtt elegáns összhatást adjon. A fekete-fehér összeállítás szigorúságát stílusosan töri meg a laza szabású pulóver, az évszak egyik divatszínében, mustársárgában. Apróság, mégis nagyon mutatós, ha a pulóver ujját felhajtod annyira, hogy az ing mandzsettája kilátsszon belőle.

A szezon nagy trendje a kockás minta, így ez a kabát most különösképp aktuális. Egy ilyen vagy ehhez hasonló, visszafogott színvilágú, maszkulin, kockás kabát ráadásul olyan klasszikus alapdarab, ami sosem megy ki teljesen a divatból.

Fotó: Neményi Márton

Ha pedig csak egyetlen új táskát szerzel be az idei őszi-téli hónapokra, legyen részben vagy egészben kerek! 

Mango

Cikkünkhöz a ruhákat és kiegészítőket a Mango biztosította.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top