Shine

Ez lesz a tél divatkatasztrófája

Ne dőljünk be a menő képeknek, ezek a betűrt nadrágszárak úgy rondák, ahogy vannak.

Itt a csizmaszezon, hódítanak a bő szárú nadrágok, ennek a kettőnek a keveredéséből pedig egészen mutatós dolgok is kisülhetnének, de nem. A trendszetterek egészen bizarr módját találták meg viselésüknek, és félő, hogy a filtergazdag fotóknak köszönhetően az egész bekúszik a mindennapokba, egyszerre rontva a közízlést és bénítva a szépérzéket.

Bő szárú szövetnadrágjaikat ugyanis nemes egyszerűséggel betűrik. Mit betűrik, belenyomorgatják szűk csizmáikba, amiktől szerencsétlen ruhanemű egyszerre ölti fel egy török gatya buggyosságát, és idézi fel a horgászok gumicsizmás szereléseit.

A sálas pulóver és a táska oké, de ez a betűrt nadrág, köszönjük, nem! (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Arról nem is szólva, hogy az emberek többségének mennyire előnytelenül állna egy ilyen szett. Ugyanis – hacsak nincs szép vékony, hosszú lábad – egy ehhez hasonló szerelés rettentően összenyomja az alakot, rövidíti a lábat, szélesít és torzít egyszerre – szóval mindent csinál, csak épp előnyösebbé nem teszi megjelenésünket.

Ő itt Sara Sampaio, divatmodell. Ha nem így nézünk ki, inkább ne erőlködjünk oldalzsebes nadrágunk csizmaszárba tűrésével. (Fotó: Timur Emek/Getty Images)

Ezért mi azt javasoljuk, ezt a trendet inkább kerüljük el jó messzire. Annyi más lehetőség vár ránk, ha divatozni szeretnénk, tele a szezon szebbnél szebb divatajánlásokkal.

Melegítőnadrággal a helyzet csak rosszabb. (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top