Shine

Kim Kardashian bevállalta a striákat és a pocakhájat

A pucér fotók az Instagramon jelentek meg.

Kim Kardashian meztelen testét már minden szögből megcsodálhattuk, azon sem csodálkoznánk, ha  veszélyesen körte alkata komoly önértékelési zavarokat okozott volna már tinik százainál.

A megannyi retusálós botrányt követően azonban most épp ő lett az, aki kiállt a női test szépsége, elfogadása mellett, legyen az bármilyen alkatú is, és tette ezt azzal, hogy pucér fotókat osztott meg az instán, amelyeken kíméletlenül rajta hagyták a striákat, redőket, látszik minden pocakháj és gyűrődés.

Fotó: instagram/kkwfragrance

Na persze nem a saját testéről van szó, de nem ám! Legújabb parfümjének promózásában addig azért nem ment el, hogy gondosan felépített imázsát lerombolja, mikor múlt évben 100 ezer követőjét veszítette el egy lesifotó miatt, ami narancsbőrös fenekéről készült. Ellenben féltucat nő művészien meztelen képét osztotta meg, hogy hirdesse az igét: légy büszke nőként a testedre.

Meg kell hagyni, egy fokkal hitelesebb lenne az üzenet, ha ő maga is beállt volna fotózkodni, az igyekezet azonban, hogy megfeleljen a kor elvárásaiknak, bizonyos szempontból értékelendő.

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top