Shine
Szponzorált tartalom

Kényelmesen öltözködni menő!

Tunika, farmer és gyapjúkabát. Ilyen az ősz, ha kényelmes.

A Mango legújabb kollekciójából szerkesztőségünk tagjai válogattak. Hirdetési vezetőnk, Ircsi egy kényelmes és réteges szettet állított össze.

Az átlapolós, virágmintás ruha akár tunikaként is hordható. Utóbbi esetben azonban a felül bő-alul szűk aranyszabályt követve  alulra szűk szabású nadrágot, például skinny farmert vegyél fel hozzá!

A gyapjú kabát sokoldalú darab, hiszen az enyhébb napokon, kigombolva már átmeneti kabátként is bevethető, ha pedig hidegebbre fordul, pulóverrel, sállal kombinálva és persze összegombolva szuperül melegít majd.

Fotó: Neményi Márton

Ha a szettedben valamilyen hangsúlyos fém is helyet kap, érdemes az outfit többi fémes elemét is színben ahhoz igazítani. Az arany színű övcsat ebben az esetben például stílusosan kacsint össze a táska arany színű fémrészeivel és a nyaklánccal.

A fekete, tömbsarkú bokacsizma igazi jolly joker darab a hétköznapokra, hiszen egyfelől 5,5 centis sarokmagasságával még bőven nem kényelmetlen, másrészt szinte bármihez felveheted, szűk és bő nadrágokkal, szoknyákkal, egyberuhákkal egyaránt kombinálható.

Mango

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top