Shine

Sebhelyes maradt a tinilány arca a szemöldökgyanta után – fotó

A szemöldökét gyantáztatta, végül csúnya égési sebbel az arcán távozott a szépségszalonból a fiatal lány.

A 17 éves, brit Emily Curtis a szigetországban jól ismert Superdrug-lánc egyik szalonjába járt gyantáztatni a szemöldökét. A legutóbbi kezelés alatt kellemetlen, csípős érzése volt, ám akkor még azt hitte, ez csak a gyantázással járó fájdalom. Amikor azonban elhagyta az üzletet, tudatosodott benne, milyen súlyos a helyzet. A szemöldöke alatt égési seb éktelenkedett.

A lány elmondta: a gyantázás előtt nem végeztek rajta allergiatesztet és ezzel kapcsolatos nyilatkozatot sem töltettek ki vele. A kozmetikus ráadásul a gyanta hőmérsékletét sem ellenőrizte.

 

Emily Curtis arca még mindig sebhelyes

Amikor a lány visszament a szalonba reklamálni, felajánlották neki, hogy visszafizetik a gyantázás árát vagy ingyen szemöldökgyantát csinálnak neki, amit azonban nem fogadott el, mire egy ingyen manikűrrel próbálták kompenzálni. Ő azonban semmilyen szolgáltatást nem szeretne többé igénybe venni a szalonban, ami teljesen érthető.

Emilynek még mindig sebhelyes az arca. A közösségi médiában tette közzé történetét, hogy mások jó messze elkerüljék a Superdrug szépségszalonjait.

A cég vevőszolgálatának vezetője, Gemma Mason elnézést kért Emilytől. Közölte ugyanakkor, hogy több mint 300 szalont üzemeltetnek Nagy-Britanniában, melyekben megfelelő szakmai képzettségű és tapasztalt kozmetikusok dolgoznak. A szóban forgó ügyet még vizsgálják.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top