Shine

Ilyen lesz Eugénia hercegnő menyasszonyi ruhája

Jelenleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Eugénia hercegnő a kanadai-török Erdem Moralıoğlu által tervezett ruhában áll oltár elé .

Eugénia yorki hercegnő október 12-én megy feleségül vőlegényéhez, Jack Brooksbankhez, a brit fogadóirodáknál pedig természetesen arra is lehet tippelni, hogy ki tervezi a menyasszony ruháját.

Eugénia hercegnő és vőlegénye, Jack Brooksbank (Getty Images)

Jelenleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Eugénia hercegnő egyik nagy kedvencétől, a kanadai-török Erdem Moralıoğlutól választott magának menyasszonyi ruhát. Erre 7:2 arányban fizetnek a fogadóirodák. Ha valóban ő a tervező, akkor ilyen stílusra lehet számítani:

Megnézem
Összes kép (7)

A fogadóirodák szerint további esélyes tervezők lehetnek még Jenny Packham, a Preen divatház, Suzanne Neville vagy Alice Temperley, esetleg a Ralph & Russo. Ez utóbbi márka azért, mert Eugénia a hivatalos eljegyzési fotóján az ő egyik kreációjukat viseli.

Arra pedig, hogy a yorki hercegnő Meghan Markle-höz hasonlóan egy Givenchy kreációban megy férjhez, 20:1 arányban fizetnek a fogadóirodák.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top