Shine

Mi a manó, menő a gumimaszk

A csúszkálós fátyolmaszkok helyett itt a legújabb szépségmaszk hájp, ami DIY lelkűeknek igazi mennyország lehet. És amúgy is.

A rubber mask még múlt évben kezdett felkapottá válni, de hazánkat azóta sem rohanták le a k-beauty újdonságok, a Krémmánián legalábbis még egyetlen példányuk sincs fenn, ami ilyen különlegesség esetén egyet jelent a teljes ismeretlenséggel. Itt az ideje hát, hogy bemutassuk a téma legnépszerűbb darabjait.

A gumimaszknak két típusa van, az egyik fátyolmaszkhoz hasonlatos, és a hozzá csomagolt pakolás fölé kell cuppantani, a másik pedig egy több komponensből álló készítmény, ami zselés, gumis állagúra szárad (ez modeling mask néven is fut). Találkozhatunk ezenkívül többször használatos szilikonmaszkokkal is, amiket akár az e-bayről is beszerezhetünk, és bármilyen, számunkra szimpatikus arcpakolás fölé feltehetünk, hogy a levegőtől így elzárt hatóanyag még jobban beszívódhassanak bőrünkbe.

A legnépszerűbb gumimaszkok listáját a Krémmánia Magazinon találod »

Dr. Jart+ Lover Rubber Mask gumimaszk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top