Shine

Melania Trump újból egy kabát miatt került reflektorfénybe

Az amerikai first lady legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor egy rosszul megválasztott kabáttal adott számot érzéketlenségéről. Melania Trump most egy kevésbé botrányos szerelésben jelent meg, de ezúttal kissé furcsa viselkedése miatt robbant fel az internet.

Melania Trump a Fehér Ház lakójaként igyekszik kerülni a rivaldafényt, a first lady azonban időnként nem teheti meg, hogy ne jelenjen meg bizonyos eseményeken. Így volt ez most kedden is, amikor Donald Trump amerikai elnökkel együtt Andrzej Duda lengyel elnököt és feleségét fogadta a Fehér Házban. Bár most nem tört ki akkora botrány, mint amikor júniusban botrányos ruhában látogatta meg a családjuktól elszakított gyerekeket, Melania most sem úszta meg a fotózkodást értetlenkedő kommentek nélkül.

Melania Trump ebben a kabátban fogadta a lengyel elnöki párt (Fotó: Getty Images)

A first lady az eseményre egy elegáns fehér-kék-arany színkombinációjú Gucci kabátot választott – amely egyébként habkönnyű 3980 dollárba, vagyis több mint egymillió forintba kerül –, amivel még nem lenne gond, de ahogy több twitterező rámutatott, Melania Trump akkor sem vette le a kabátot, amikor már házon belül fotózták őket a lengyel vendégekkel.

„27 fok van, ez pedig egy tiszta gyapjú kabát…nincs melege?” – tette fel egy kommentelő a mindenkit foglalkoztató kérdést.

Az ügyet egyelőre sem Melania Trump, sem az elhíresült kabátbotrányban felesége védelmére kelő Donald Trump nem kommentálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top