Shine

Ezt a szépségvideót minden tinilánynak látnia kellene

Heidi Klum a legjobb példa rá, a tökéletes sztárkülső mögött komplett csapatmunka van.

Nem azt akarjuk bebizonyítani, hogy Heidi Klum csúnya, mit tegyünk, ő tényleg egy genetikai lottóötös, az azonban nála sem evidens, hogy reggelente kamerabarát módon pattan ki az ágyból, tökéletesre ondolált frizurával és mesteri sminkkel. Azzal a típussal, ami aztán garantáltan a magazinokba kerül, hogy tucatnyi társával együtt feladja a leckét a fiatal lányoknak:

ilyet tessék összehozni otthon, a fürdőszoba tükre előtt.

Amire nyilván semmi esély, önmaguk állandó méricskélése és másokhoz hasonlítgatása mégis akkora gombócot gyúrhat az önbecsülés és önbizalom tinikorban bizonytalanná váló halmazából, hogy lavinaként temethet alá mindenkit, mire szavazóképessé cseperedik.

Pedig maga Heidi Klum sem képes erre, és ami a legjobb, ő ezt egyáltalán nem szégyelli. Sok más hírességgel ellentétben lazán vállalja sminkmentes önmagát táskás szemekkel, ráncokkal és kócos hajjal is.

Olyannyira, hogy a minap már a sokadig videóját osztotta meg az instán arról, miként rakta össze megjelenését egy sminkmester, egy sztárfodrász és egy sztárkörmös – most épp az Emmy-díj átadójára. A videó még felgyorsítva sem rövid, és mint látható, volt munkájuk a szépségvarázslóknak bőven.

Csak remélni tudjuk, hogy az ehhez hasonló videók is a tinilányok elé keverednek a neten, hogy lássák, nem az a természetes, amit a vörös szőnyeges eseményeken domborítanak sztárjaik. Az nekik is csak a létező legjobb formájuk, ami nagyon-nagyon messze van hétköznapi önmaguktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top