Shine

5 sampon hajhullás ellen, amik segíthetnek

Számos oka lehet a hajhullásnak, többek között testünkben lévő kisebb gyulladás, fogászati problémák vagy a pajzsmirigy rendellenes működése is állhat a háttérben és persze a szoptató kismamáknak is meggyűlhet a bajuk vele.

Épp ezért, ha egy ideje már nem a kutyaszőr miatt bosszankodunk, hanem saját hajunkat szedegetjük a lakás minden pontjáról, érdemes komolyabban is foglalkozni a dologgal. Ennek első lépése lehet (persze amellett, hogy átgondoljuk, történt-e bármi egyéb egészségügyi változás és megfontoljuk, érdemes lenne-e célzott vérvizsgálatot elvégeztetnünk), hogy samponból egy direkt hajhullásra kifejlesztett típust szerzünk be.

Ebben nyújt segítséget a Krémmánia Magazin munkatársa azzal, hogy átnézve a Krémmánián véleményezett hajhullás elleni samponokat, kiválogatta belőlük azt az ötöt, amelyek a legjobb értékelést kapták (legalább átlag 4-est) és amikre már használható mennyiségű vélemény érkezett.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Illusztráció: stocksnap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top