Shine

Reklámfelületként árusította ki esküvőjét az olasz bloggerlány

Chiara Ferragni, a The Blonde Salad divatbloggere és kedvese, az olasz rapper, Fedez álomesküvője a hétvége közösségi médiás eseménye volt, amely, mint minden tisztességes show-műsor, még ütős nevet is kapott.

Várható volt, hogy egy olyan lánynak, mint Chiara, aki a divatvilág influencereinek élmezőnyébe tartozik, nem lesz épp hétköznapi a lagzija sem, a hétvégi luxusparti azonban túlszárnyalta a várakozásokat.

#TheFerragnez néven futott a háromnapos buli, ami ránézésre is fájdalmasan sok millió euróba kerülhetett, igaz, a költségek jó részét fedezték a nem titkoltan jelen lévő világmárkákkal kötött szerződések. Zárt körű, rongyzáró családi buli helyett egy tökéletesen kivitelezett és marketingelt eseményt rittyentettek, ami köszönhetően Chiara 16 milliós instás követői táborának, a luxusmárkák számára komoly reklámfelületet jelentett az első pillanattól az utolsóig. Nem csoda, hogy még a Vogue is tudósított róla.

Már a kezdet is impozáns volt, a szicíliai városkába (Noto), amely az esküvő helyszínéül szolgált, a vendégeket egy olasz légitársaság jóvoltából privát gépekkel röptették el. Kész mázli, hogy a meghívottak többsége nem a környéken lakik, még a végén elég lett volna a helyi busztársasággal kooperálni, ráadásul nem kaphattak volna logózott ropogtatni valókat sem a fárasztó útra.

Jól felfogható közösségi médiás érdekek miatt látványelemként már az induláskor bedobták a netre a menyasszony és a vőlegény életnagyságú plüssfiguráit, amelyek az ifjú párral turnézták végig az esküvőt. Születéstörténetük romantikus verziója szerint, mivel a vőlegény előbb utazott a helyszínre, Chiarának kijárt egy puha póttárs, mint ahogyan Fedez is kapott egy plüsscsajt, hogy vele szórakozza végig legényélete utolsó óráit. Másodsorban pedig a vendégeket voltak hivatottak köszönteni és szórakoztatni a szelfigazdag napokon.

 

Fotó: instagram.com/chiaraferragni/

Mit ér egy divatblogger esküvője pazar ruhák nélkül? Semmit.

Naná, hogy volt belőlük pár, Chiara már a próbavacsorán is egy meseszép, egyedi tervezésű Prada ruhában parádézott, ami olyan díszes volt, hogy a fő műsorszámhoz is megtette volna – egy olyan esküvőn, ahol nem várt a menyasszonyra másik két és fél Dior ruha. De ne rohanjunk ennyire előre.

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

A próbavacsora önmagában felért egy MET-gála pompájával, az impozáns helyszín minden négyzetcentije úgy készült, hogy tökéletesen Insta-barát hátteret biztosítson, miközben a párt csúcscelebként ünnepelte a városka apraja és nagyja.

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

Aztán eljött a nagy nap, az esküvő. Harry herceg és Meghan hercegné pompázatos templomi dekorációja (emlékszik még rá valaki?) elbújhat a dél-olasz verzió mellett, Chiara és Fedez valóságos virágtengerrel borította a ceremónia helyszínét, Twilighton felnőtt rajongóik pedig valószínűleg csorgó nyáltól fuldokló sóhajtozás közepette szemlélték a lentihez hasonló fotókat, amelyeken keresztül szinte élőben közvetítették az eseményt:

Yes I do, forever 💍

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

Bag Snob (@bagsnob) által megosztott bejegyzés,

És akkor következzenek végre a ruhák. Chiara két, egyedi tervezésű Dior ruhát kapott, amelyeket személyesen a divatház tervezője, a meghívottként is jelen lévő Maria Grazia Chiura álmodott meg számára. Az egyes számú ruha egy hófehér csipkés, rövid szárú overallal és finoman áttetsző tüllszoknyával kombinált darab volt, amelyet tökéletesen kiegészített a sokméteres fátyol és a nevével feliratozott törpesarkú.

 

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

Ketteske igazi modern csoda volt, az a ruha, amely az Instagramon szocializálódott, romantikus lelkű lányok vágyainak netovábbja lesz ezek után. A törtfehér, jellemzően Dior-szabású ruha ugyanis a kapcsolatukra, szerelmükre utaló személyes képecskékkel és olyan dalszövegrészletekkel volt ízlésesen borítva, amelyek Fedez lánykérős nótájából származtak. A lecsatolható szoknyás ruha ráadásul kettő az egyben alkotás volt, a vacsit követő dínomdánom alatt afféle menyecskeruhaként is funkcionált, immár minitüllszoknyás verzióban.

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

Tűzijátékból egy augusztus huszadikára való mennyiséget kilőttek a hétvégén, nem hiányzott a látványelem a próbavacsoráról, az első hitvesi csók helyszínéről és a lagziról sem.

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

És akinek mindez nem volt elég, az ünnepi fogásokat követően a helyszínen felhúzott minividámparkban múlathatta az időt hajnalig.

Francesca Ferragni (@fraferragni) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top