Shine

A szezon végére csak kiderült, melyik a legnépszerűbb fürdőruhafazon

Jelenleg is több mint hétezren várnak a sorukra, hogy megszerezzenek egyet az aszimmetrikus fazonú fürdőruhából, amely a jelek szerint a szezon legnépszerűbb típusává nőtte ki magát.

Pedig biztosan nem a legolcsóbb darabról van szó, átszámítva nagyjából 28 ezret kérnek érte – persze aki már átesett egy kínkeserves fürdőruha-vásárláson, tudja, milyen az érzés, amikor bármit megadnánk, ha valaki mutatna legalább egy fazont, ami előnyösen áll.

summersalt (@summersalt) által megosztott bejegyzés,

A félvállas, ferdén csíkozott Summersalt Sidestroke fürdőruháról ez a hír járja: az egyrészes fürdőruhát úgy alakították ki, hogy az anyagának köszönhetően tartja, amit kell, a ferde varrások mentén leszorítja a pocit és összetartja az alakot. Divatos, de nem erőltetetten trendi, így az idősebb korosztály számára is tetszetős lehet, de nem unalmas a huszonéveseknek sem.

Megnézem
Összes kép (3)

Szó ami szó, valóban azt látni, hogy a divatbloggerek nem győznek fotózkodni benne, miközben a divatmagazinok is szívesen válogatják be ajánlásaik közé, ha alakformáló strandviseletekről van szó. Hogy valóban igazuk van-e, sajnos tesztelni még nem tudtuk, de ha bárkinek volt már szerencséje ehhez a fürdőruhához, szóljon, mindig szívesen fogadjuk a tippeket.

Megnézem
Összes kép (3)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top