Shine

MTV VMA 2018: a vénuszdomb az új mell!

AZ MTV Video Music Awards jellemzően nem az a gála, ahová a hírességek ízlésesen öltöznek fel, de nem is ez a funkciója. Lady Gaga 2010-es húsruhájának az idei gálán sem akadt trónkövetelője, viszont csípőig sliccelt ruhában már simán fel lehetett kerülni a jobban öltözöttek listájára. Ruhamustra.

A jobban öltözöttek

Jennifer Lopez (Getty Images)

A gála idei ruhaversenyét Jennifer Lopez és az ő ezüst Versace estélyije nyerte, akár erősebb mezőnyben is simán megállta volna a helyét.

Karlie Kloss (Getty Images)

Nem sokkal maradt le azonban mögötte Karlie Kloss szupermodell, szintén ezüstben.

Winnie Harlow (Getty Images)

Az est legsikkesebb pucérruhája a Zuhair Murad Couture-től, Winnie Harlow testén.

Kylie Jenner (Getty Images)

A jobban öltözöttek közé tartozott a szinte már szofisztikált külsejű Kylie Jenner is, aki ezúttal egymagában képviselte a Kardashian-Jenner klánt.

Blake Lively (Getty Images)

Blake Lively Diane Keatonnak öltözött. Egyben ő volt a legkevesebb fedetlen bőrfelülettel rendelkező női sztár az idei MTV VMA-n.

Camila Cabello (Getty Images)

Camila Cabello kubai énekesnő Oscar de la Renta ruhájáról nagyon könnyű volt egy fehér ing zsebén keletkezett tintapacára asszociálni. Mégis működött.

Cardi B (Getty Images)

Cardi B bő egy hónappal a szülése után prezentálta, hogyan kerülj a jobban öltözöttek közé kipakolt mellekkel és csípőig sliccelve.

Akik hozták a „kötelezőt”

Nicki Minaj (Getty Images)

Nicki Minaj ezúttal úszódresszre húzott áttetsző tüllruhában tette ki azt, amit már annyiszor kitett.

Rita Ora (Getty Images)

Rita Ora sem tudott már igazán új, közszemlére még sosem tett felületet megmutatni a testéből.

Dascha Polanco (Getty Images)

Az Orange Is The New Black sztárja, Dascha Polanco esetében csupán azt nehéz eldönteni, hogy a ruhája vagy a sminkje volt-e nagyobb melléfogás.

Kim Petras (Getty Images)

Kim Petras német énekesnőnek egyetlen öltözékbe sikerült sűrítenie egy sor olyan elemet, melyek miatt a nyolcvanas évek divatjának nem szabadott volna megtörténnie.

Asian Doll (Getty Images)

Lehet, hogy Asian Doll hiphop előadóról most hallasz életedben először, a szettje viszont annál inkább ismerős lehet, persze, hogy a Spinédzserek című filmből.

Morgan Saint (Getty Images)

Morgan Saint amerikai énekesnő öltözéke is egyfajta pucérruha. Az egyik leginkább hervasztó darab, amit ebben a  „műfajban” valaha alkottak.

Blac Chyna (Getty Images)

Blac Chyna láncos ruhával fedte el a testét annyira, amennyire feltétlenül muszáj volt. Hasonló megoldást láthattunk azonban már 1998-ben Rose McGowan-től és 2014-ben Amber Rose-tól is.  

Amber Rose (Getty Images)

Az említett Amber Rose idén viszont nem láncban, hanem tűzpiros, minden kapcsolódó közhelyt maximálisan kielégítő, lakk szadomazo szettben jelent meg, egyszersmind kinyilvánította, hogy a vénuszdomb az új mell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top