Shine

Valami nem stimmelt Palvin Barbi melltartójával

Nem stimmelt Palvin Barbi melltartómérete, de a többi fehérneműmodellnél is akadtak gondok.

A Victoria’s Secret négy angyalkáját, Alexina Grahamet, Josephine Skrivert, Lais Ribeirot és Palvin Barbit is felkérte, vegyenek részt egy videóban, amihez nekik kellett a melltartókat kiválasztani. A fehérneműknek azonban most nem a látványa volt a fontos, hanem az, mekkora méretűt viselnek saját elhatározásból és mennyire vannak tisztában méreteikkel.

Mint kiderült, Palvin Barbi majd kibuggyant melltartójából, a kosár felső ívének apró bevágása ellenére ugyanis azt remélte, a választott darab nagyobbnak mutatja cickóit, a melltartószakértő (értsd, a márka egyik kameraérzékeny eladója) azonban nagyobb kosárméretet javasolt.

A többiek sem mentek át a méretvizsgán, mindegyik modell esetén volt mit finomítani a dolgokon, Alexina Grahamnek például két helyet is ugrott kosármérete.

Bár való igaz, hogy a különböző felmérések azt mutatják (és a Victoria’s Secret is ezt az eredményt közölte), hogy a nők nagy része nincs tisztában a pontos melltartóméretével, azt azért nehéz elképzelni, hogy még egy fehérneműmárka szupermodelljei is mellényúljanak, így bár a videó alapötlete jó, a hitelessége egy picit megkérdőjelezhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top