Shine

Túl férfias volt a menyasszony keze, hát feltöltette

Bő félmillió forintjába került a friss feleségnek a hiúsága, hogy nem tetszett kézfejének látványa az esküvői fotókon. És nem ez volt az egyetlen tétel a számlán.

A 28 éves ausztrál Kristen teljesen ledöbbent, mikor meglátta a nagy napról készült képeket, azokon ugyanis kézfejei túl eresnek, túl férfiasnak tűntek számára. Nem volt hát mit tenni, szépészeti beavatkozást hajtatott végre: 4 ml-nyi  töltőanyagot injektáltatott kézfejeibe, hogy azok látványra is puhák legyenek.

A több mint félmillió forintos injekciós kezelés azonban csak egy volt a beavatkozások sorozatában, amelyet az ominózus esküvői fotók elindítottak. A ma már 30 éves hölgy az elmúlt két évben esztétikai kezelések és korrekciós műtétek egész sorát hajtatta végre, hogy konzerválja szépségét: lézeres kezelésekkel hozatta helyre a túlzásba vitt napozás következményeit, karcsúsíttatta vádlijait, megműttette az orrát, feltöltette az arcát, és persze a botoxkezelések sem maradtak el, mint ahogyan mellnagyobbító műtétre is sor került.

Arról ugyan nem szólnak a hírek, hogy az ifjú férj mit szólt hozzá, hogy feleségét szinte kicserélték a házasság óta, Kristen az interjúk alapján mindenképp elégedett és boldog feljavított önmagával.

Fotó: instagram.com/drnaomi1

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top