Shine

Vigyázat, a csőtop újra divatos lett!

Viselni nem egyszerű, ezekre figyelj, ha elcsábulnál!

A Pinterest trendjelentése szerint a csőtopok iránti érdeklődés óriásit ugrott az elmúlt időszakban, olyannyira, hogy augusztusban a hónap minitrendje lett a ’90-es évek kulcsdarabja.

Article & Thread (@articleandthread) által megosztott bejegyzés,

Erősebb testalkatúak számára jó opció lehet (majd a hűvösebb napokon), ha fűzőhöz hasonlóan ing fölé választják, a homokóra és körte alkatúak karcsúbb derekát remekül ki tudja emelni. Persze a nagy melegben is vonzó alternatíva egy aligfelső: ha szeretnénk beilleszteni gardróbunkba, viseljük extra magas derekú nadrággal vagy szoknyával, ami a pocit lapítja, az úszógumikat leszorítja.

Dreamgirls Boutique (@dreamgirlsob) által megosztott bejegyzés,

A csőtop típusával is érdemes játszani, egy trükkös rátét jól vezeti a szemet, a lengén libbenő, hosszabb fazon pedig takarja a hurkákat. A színválasztásnál helyezzük előtérbe a sötétebb alapszíneket, amik slankítanak.

Megnézem
Összes kép (4)

A pocakban kerek alma alkatúak számára lengébb ing vagy blézer alá lehet jó választás póló helyett.

Nikkole Austin (@99probsbutmyfitsaint1) által megosztott bejegyzés,

A vékonyka lányok azt gondolhatnánk mázlisták, hiszen lapos hasuk kiált a picurka felsőért, de ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. Ha a lapos has kis mellekkel párosul, a melltartó megválasztásán rengeteg múlik, a mell felett elvágott, pánt nélküli fazon ugyanis csodásan elárulja, hol kezdődik a push-up, és hol ér véget a pici cici. Ha csalni szeretnénk, válasszunk sűrűn gumírozott anyagút, az optikailag még erősíthet is, miközben az éles határokat tompítja.

@assa.store által megosztott bejegyzés,

Azt pedig reméljük, mondanunk sem kell, legyen bármilyen a testalkatod, és viseld bármivel is a csőtopot, szilikonpántos melltartót SOHA, DE SOHA ne vegyél fel hozzá!

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top