Shine

Toplistás testradírok (nem csak) nyárra

Rengetegféle testradírt találhatunk az üzletekben, az egészen olcsó árkategóriától a luxusszámba menő tételekig, amelyek között 100% natúr, természetes szemcsékkel dolgozót és műanyag szemcsés összetevőket tartalmazót is találhatunk. Mutatjuk közülük a Krémmánia legjeit.

Éven át érdemes időnként egy kis testradírral végigsimogatni magunkat, hogy bőrünk szebb és simább legyen, nem beszélve arról, hogy a testápoló is jobban ki tudja fejteni hatását. Nyáron az önbarnító használata előtt pláne javasolt a használata, mint ahogyan a nyaralást megelőző napokban is jó, ha lecsutakoljuk magunkat, hogy ezáltal megszabadítsuk bőrünket az elhalt hámsejtektől és valamivel tartósabb barnaságot kapjunk.

Napozás után, illetve a nyaralás alatt azonban eszünkbe ne jusson, hogy bármilyen szemcsés termékkel kínozzuk a bőrünket, épp elég lesz neki a napsütés hatásaival megbirkózni. Ha előtte nem jutott eszünkbe, akkor már hagyjuk az egészet, és inkább csak dédelgessük bőrünket extra adag testápolóval.

Nézd meg a legjobbra értékelt testradírokat a Krémmánia Magazinon »

Fotó: thinkstockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top