Shine

Ezek a luxuskacatok most a legmenőbbek

Tudjuk jól, nem lehet azt várni a luxusmárkáktól, hogy aprópénzen árulják designer holmijaikat. Amikor azonban azt látni, hogy a legapróbb kiegészítőért is egy (fél) havi fizetést kérnek, finoman szólva kikerekedik az ember szeme.

A luxuskacatok csúcsát mindenképp a kulcstartók jelentik, amiket ugyan manapság menőbb a táskánkon lifegve hordani, funkciójukhoz mindez vajmi keveset ad hozzá (vagy inkább vesz is el belőle), ahogyan annak értelméhez is, miért kerül darabja lazán százezerbe.

Kategóriájában az élen jár a Fendi kis szőrös robotja, 192 ezer forintot kell leszurkolnia érte annak, aki táskáján szeretné őt viszontlátni.

Fendi gyapjúpulcsis robotalakú kulcstartó

A százezres küszöbön olyan cukiságokat találhatunk, mint a Loewe pomponfarkú bőrnyula vagy a Valentino kerek, feleslegesen cipzáros táska-charmja (mert ő kérem nem szimpla kulcstartónak hirdeti ám magát), ami esetén felmerül a kérdés, mégis mit tehetnénk bele? A blokkját?

Loewe nyuszis kulcstartó

Valentino táskadísz

A fentiekhez képest szinte aprópénz a Burberry ballonkabátos macija, Thomas Bear plüssjátékának táskadísz megfelelője mindössze 58 ezer forintba kerül.

Bruberry Thomas Bear charm

De gyorsan ugorjunk is vissza a hat számjegyűek táborába, akad ott még szemezgetni való. Romantikus lelkűeknek és házasodni vágyóknak mindjárt itt is van a Dolce & Gabbana hajcsatja 220 ezerért. A csaknem negyedmilliós hajékszer ráadásul egy bizsu, ami ugyan ezüstözött, de ezért az összegért az átlátszó kövecskék csak szimpla kristályok, a rózsát pedig gyantából faragták ki az ügyes kezek.

Dolce & Gabbana hajcsat

A hajdíszek esetén a legnagyobb lehúzásokkal mégis inkább a hajpántoknál találkozhatunk, ennek ékes példája a Maison Michel által tervezett, nyuszifülekre emlékeztető patchwork hajpánt a maga 175 ezer forintos árcédulájával. Mégis ki vesz fel ilyet ovis kor felett?

Maison Michel Heidi nyuszifüles hajpánt

Még útikönyvekből is van luxus kiadás, a LUXE City Guide például komplett csomagot kínál belőle 172 ezer forintért. Nem maradnak ki belőle persze a shoppingtippek és a menő éttermek listája sem, bár kérdés, él-e még ember a Földön, aki mindennek nem a neten néz utána.

 

Messze még a tél, de reméljük mindenki megérti, a 120 ezres The Elder Statesman kötött sapka nem maradhatott ki a listánkból. Oké, kasmír és csini pink, na de mégiscsak egy szimpla beanie-ről van szó.

The Elder Statesman beanie sapka

Ha nem elég drága az iPhone-od, vegyél rá Gucci tokot! 120 ezerért a tiéd lehet a fekete bőrcsoda, ami még kategóriájában is drága, Prada tokból például kettőt is kapunk ugyanennyiért.

Gucci iPhone 7 és 8 kompatibilis mobiltok

A tollas végű selyem cafrang valójában egy sál vagy inkább sálacska a Saint Laurent kínálatából, amit kedvünkre tekerhetünk nyakunk köré kigombolt blúzhoz, de A szürke ötven árnyalata házi kiadásához is jó szolgálatot tehet. Csak először csengessünk ki érte 130 ezer forintot.

Saint Laurent strucctollas selyemsál

Végül jöjjön az, ami létezésére még divattrendje sem ad kellő magyarázatot: a 30 ezres scrunchie, magyarán mondva vastag, bársony hajgumi a LELET NY-tól. Persze, kell valami, amire a kőgazdag milliomoscsemeték elverhetik apuci pénzét, de ennél azért tényleg léteznek értelmesebb dolgok is a világon.

LELET NY scrunchie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top