Shine

Állítólag ez az egyik legmenőbb szandál a nyáron. Te felvennéd?

Az orrát nem rúgjuk le, az már biztos.

A nyári szezonra jó pár cipőtrend igyekezett teljes erőbedobással meghódítani minket, most azonban úgy tűnik, suttyomban felzárkózott melléjük egy újabb változat, mégpedig a szögletes orrú szandálok divatja.

Nem állítanánk, hogy a legsikkesebb darabokról van szó, sőt, hordoznak magukban némi konformistán unalmas jelleget, amit még az sem old fel, ha teszem azt, sárga, pöttyös szaténból készül a pánt.

Mango szögletes orrú szandál

A retró fíling persze most is megvan, hiszen hordtunk már ilyeneket a ’90-es évek végén, sőt még a 2000-es évek elején is, akik pedig akkor születtek, végre kipróbálhatják, amit az előttük lévő generáció már rég letudott.

Bárhogy is van, a durván lesarkított orrú szandálok divatosak, és kész, ha pedig valaki olthatatlan vágyat érez egynek a beszerzésére, a leárazásoknak köszönhetően most olcsóbban megteheti, miközben a nyár még simán eltart két hónapig. Azt azonban már nem tudjuk garantálni, hogy jövőre is divatban maradnak.

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top