Shine

Ez a 7 legnépszerűbb menyasszonyi ruha most a neten

A romantikus csipke mindent visz, de a szexiskedés is menő a jelek szerint.

A népszerű képgyűjtögetős oldal, a Pinterest kilistázta, mely esküvői ruha fazonok a legnépszerűbben felhasználóik körében. Meg kell hagyni, az eredmény tényleg csodaszép, egyeskét és négyeskét például azonnal lefoglalnánk, kár, hogy momentán nem aktuális felénk a menyegző.

1. Hátul mélyen kivágott csipkecsoda

A Grace Loves Lace márka földig érő, hátul derékig kivágott, teljes mértékben csipkével borított ruhája egyből a kedvencünk lett, hosszú ujjas fazonja pedig az őszi esküvőkre is tökéletessé teszi. A lágyan leomló rózsamintás anyagból készült ruha uszály megoldása pedig épp olyan, mintha csak a nagyi fotójáról másolták volna – bár valószínű, hogy azért ő ennél diszkrétebb kivágású fazont viselt.

Kép: instagram.com/grace_loves_lace

2. Crop Top Típus

Karen Willis Holmes kétrészes menyasszonyi ruhája is listás lett. A letisztult, sallangmentes stílus kedvelőinél igazi favorit lehet a rövid ujjú, tört fehér szaténból készült ruha, amelynek magas derekú szoknyája enyhén A-vonalú, míg a felsőrész tőle különálló crop top fazon, ami pici bőrvillantást is engedélyez deréktájon. A valóságban azért ezt a stílust mindenképp az izmos hasúaknak ajánljuk.

Kép: instagram.com/kwhbridal

3. Nem fehér romantika

Maggie Sottero Bateau nevű, bézsbe hajló, hímzésekkel gazdagon díszített esküvői ruhája maga a tömény romantika, tökéletes választás hozzá a picike fátyol, hogy kellő modernség is keveredjen az outfitbe.

Kép: pinterest.com

4. Masni, ami összeköt

Anna Campbell esküvőiruha-készítőtől egy felül csipkés, enyhén a vállat takaró fazon is nagy népszerűségnek örvend (és eláruljuk, a toplistások között egyetlen egy sincs, ami pánt nélküli típus lenne), amelyen külön gyönyörűség a hátul megköthető szaténmasni. Csipkéből persze itt sem csak a felsőrészre jutott, a szoknya alját is gazdagon díszítették a romantikus kelmével.

Kép: pinterest.com

5. Letisztultan habos-babos

Ha valaki nem akar lemondani az igazi hercegnős menyasszonyi ruháról, de nem is szeretne úgy kinézni, mint egy fura sütibaba, figyelmébe ajánljuk Hayley Page ruhatervező lenti fazonját. A szoknyarész sokrétegű, fodrozódó anyaga légies és meseszerű, ami anélkül tobzódik, hogy egyetlen picike flitter vagy gyöngy rákerült volna, miközben a szatén felsőrész ízléses megoldása sem igényel semmi plusz cécót ahhoz, hogy a násznép álla leessen.

Kép: pinterest.com

6. Zárt elegancia

Az Emma Beaumont által tervezett ruhához hasonló a vékonyka, törékeny menyasszonyok számára remek választás lehet, hiszen a felsőrész gazdag díszítettsége és a zárt nyakrész erősít, miközben eleganciáját a minta nélküli szoknya tökéletesen kiemeli. Modern hercegnőknek, őszi aráknak elsőrangú választás és úgy tűnik időtálló fazon is, hiszen ezt a darabot a tervező még 2016-ban készítette el.

Kép: instagram.com/emmabeaumontblog_

7. Mindenből egy keveset

Az Olivia Bottega által tervezett esküvői ruha mindent tartalmaz, ami széles körben népszerű lehet: abroncsos szoknya, csipke és hímzett díszítések, mindez hófehér anyagból. A hosszú csipkeujj hordoz magában egy csipetnyit Katalin hercegné egykori ruhájának stílusából, míg a vállakat szabadon hagyó fazon a mai divattrendekkel kacsint össze.

Kép: pinterest.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top