Shine

Ezek a legdivatosabb rövid frizurák a nyárra

Lehet szexi, huncut, fiatalos és roppant praktikus is a rövid frizura, amit legalább annyi variációban fésülhetünk, formázhatunk, mint egy hosszú loboncot. Sőt, a hajdíszeket sem kell nélkülözni, figyeljétek csak!

Senki ne gondolja, hogy a rövid haj kevésbé variálható, mint a hosszú. Ha megnézzük, mennyi változatban viselhető ahhoz képest, hogy milyen praktikus, rögtön elég sok érv szól mellette.  

Göndör fürtök

Azt hihetnénk, a könnyen kezelhető rövid frizura csak az egyenes hajúak kiváltsága, pedig ez tévedés, olyannyira, hogy az aktuális trendek mind azt mutatják, göndör hajúaknak áll a világ. Ha unjuk a hosszú, kifésülhetetlen hajtömeget, bátran vállaljunk be akár pixie rövidségű frizurát is, ugyanis nincs szexibb az ide-oda kunkorodó tincseknél. A lényeg a természetes hatás, az erőlködésmentes fazon, aminek épp a pici fürtök rakoncátlansága adja meg a szépségét.

Megnézem
Összes kép (4)

Hajpántos lágyság

Tévedés azt gondolni, hogy rövid hajúaknak felesleges a hajpánt. Ellenkezőleg! Egy szép, kövekkel kirakott darab igazi fejedelmi külsőt kölcsönöz, de még egy vékonyka bársonypánttal is lágyíthatunk az összhatáson, így alkalmi ruhákhoz, libbenős nyári ruhácskákhoz kimondottan jó választás. A nyár nagy slágere, a textilfejpánt is remek választás, amiből számos színes, vidám darabot találhatunk a pénztárcabaráttól a luxusig.

Megnézem
Összes kép (5)

Homlokba fésült tincsek

A pixie frizura igazi generációkon átívelő, jól variálható típus, amelynek nagyon népszerű variánsai a homlokba fésült változatok. Lehet tüsisen pimasz, mint ahogy Katy Perry viseli, stílusosan vagány, ahogyan Janelle Monáén láthatjuk, vagy kifinomult és lágy, amely irányzatot egyértelműen Michelle Williams tudja kimaxolni. Scarlett Johansson pedig megmutatta azt is, hogyan lehet úgy beszárítani egy rövid frizurát, hogy az 20 és 70 év között bárkinek jól álljon.

Megnézem
Összes kép (6)

Lesimított sikk

Elsősorban alkalmi frizurának tudjuk elképzelni a wet look hatású, hátra- vagy épp oldalra simított pixie frizurát, de kevésbé csillogó változatai a hétköznapokon is vagányak lehetnek. A Marcell hullám már lassan 150 éves, de még ma is roppant divatos, rövid hajúaknak pedig szinte kötelező egyszer kipróbálni a lesimított, hullámokkal ékesített frizurát.

Megnézem
Összes kép (5)

Hullámos bubi

Jöjjön végül egy újabb bizonyíték arra, hogy a természetesen hullámos (vagy legalábbis annak tűnő) rövid frizurák mennyire divatosak. A bubi és long bob változatok esetén tarolnak a loknis típusok, amik csodás volument adnak a hajnak, ráadásul ezernyi arca is van ennek a frizurának attól függően, hogy itt vagy ott választjuk el, netán épp hátrafésült változatban van kedvünk hordani.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top