Shine

Okossortot fejlesztettek a tökéletes farmer megtalálásáért

A spéci ruhanemű szolgáltatásait férfiak nem vehetik igénybe.

Egy izraeli startup mutatta be a különleges, száras fehérneműhöz hasonlatos ruhadarabot, amely beépített szenzorai segítségével arra hivatott, hogy pontos méretet vegyen rólunk, majd az adatok felhasználásával megtalálja a lehető legtökéletesebb farmert számunkra.

Teszi mindezt egy applikáción keresztül, amelyet direkt a Likeaglove elnevezésű forrónacihoz fejlesztettek ki, és amely a legnagyobb farmermárkák kizárólag nőknek szánt kínálatát böngészi: a Levi’s, az Old Navy, a Gap, a Banana Republic, az American Eagle is a 15-ös listáján szerepel.

A Likeaglove okossort több ponton is méretet vesz rólunk (Fotó: likeaglove.me)

Az okossort tudása itt nem áll meg, a két méretben is kapható öltözék segítségével azt is nyomon követhetjük, hogy testmozgás és/vagy fogyókúra esetén hogyan, milyen mértékben változik méretünk a kardinális mérési pontokon. Ez a szolgáltatása pedig férfiakon is működik, egyedül a shoppingolás terén nem tudják kihasználni a nadrág tudását.

A Likeaglove okossort az alakformálásban is segítségünkre lehet (Fotó: likeaglove.me)

A beépített akkumulátorral működő nacik induló ára 60 dollár, vagyis nagyjából 18 ezer forint, becsült élettartamuk pedig a gyártó szerint öt év. Mivel az akksik nem cserélhetők, öt év múltán újat kell majd venni, de ki tudja, addigra talán használóiknak lesz olyan határozott képük a számukra megfelelő farmerről, hogy szükségük sem lesz újabb okosnadrágra a vásárláshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top