Shine

Ezeket a divattippeket fogadd meg, ha nagyok a melleid

Néhány trükk és pár okos ruhafazon elég hozzá, hogy akkor is előnyös és sikkes legyen megjelenésünk, ha átlagon felüli mellmérettel rendelkezünk.

Összegyűjtöttünk öt ruhafazont, amelyeket garantáltan imádni fogsz, de a közelgő shoppingláz alatt se feledkezz meg arról, hogy mellméreted mellett a testalkatodat, magasságodat is figyelembe vedd. Egy megfelelő ruhahossz, nadrágfazon vagy anyagválasztás rengeteget dob rajta, milyen lesz az összkép. Az öltözködésnél pedig semmiképp se feledkezz meg a megfelelő melltartó kiválasztásáról.

Átlapolós fazon

Kevés alkat van, amin nem állnak jól az átlapolós ruhák, mellméretügyileg pedig szinte lehetetlen melléfogni velük. A picike A-tól a kerekedő DD-s méretűig mindenki bátran szemezgessen ezekből a fazonokból, ugyanis a V kivágás csodás dekoltázst ad, a ruha szépen nyújtja a testet, miközben kiemeli a derekat, redőzése pedig a hasunkat is diszkréten takarja.

Diane von Fürstenberg ikonikussá vált ruhája mellett jöhet a fazonból tunika vagy dzseki is, ha pedig a dekoltázst túl mélynek ítéljük, vegyünk alá csőtopot, vagy a bátrabbak egy szexi, csipkés bandeau (pánt nélküli, egyenesen dekoltált) melltartót is kivillanthatnak.

A sötét szín slankít elve itt is érvényes, az aláöltözet esetén például érdemesebb a kiegészítő színek közül a sötét tónusokat választani, de egy okosan csíkozott ruhával is zseniálisan trükközhetünk:

Megnézem
Összes kép (8)

Masnis blúz

Nem minden hely és alkalom megfelelő rá, hogy dekoltázsvillantással hívjuk fel a figyelmet magunkra, a munkahely például egész biztosan nem az. Ez persze nem azt jelenti, hogy takargatnunk kellene nőiességünket, inkább csak furfangosabb módot is találhatunk rá, hogy szexik legyünk, például a masnis „pussy bow” blúzt.

Ez a fazon jó, ha ott lapul minden nő szekrényében, a nagy melleknek ugyanis igazán jó barátja. Míg a zárt fazon fojtogató látványa nélkül elfed, addig a masni kellő lágyságot, érzékiséget visz a megjelenésbe, nem beszélve arról, hogy ha a felső gombot nyitva hagyjuk, és a kötőt nyakkendő módjára hagyjuk lelógni, még nyújtja is felsőtestünket.

Megnézem
Összes kép (8)

Széles öv

Vigyázat, tippünk némi merészséget is igényel!

A homokóra és szexi körte alkatúak számára javasolt néha rákukkantani Ashley Graham öltözködési szokásaira. A plus size topmodell ugyanis tökélyre fejlesztette, hogyan érdemes kihangsúlyozni a karcsú derekat, a formás, nőies idomokat, amiben első számú fegyverei a széles övek és a fűzőkkel variáló ruhák. Ezek a kiegészítők ugyanis a legegyszerűbb ruhából is vörös szőnyegre illő szettet varázsolnak, miközben karcsúsítják a derekat, és szexi istennőt varázsolnak viselőjükből. A pironkodás ezekhez a darabokhoz nem illik, inkább húzzuk ki magunkat, és büszkén zsebeljük be a bókokat.

Megnézem
Összes kép (7)

A tökéletes blúz

Az átlapolós ruhák mellé néhány remekbe szabott blúzt is érdemes beszerezni, a nagy melleknek ugyanis igazi jó barátai. Nyárra jöhetnek az ujjatlan fazonok, ősztől pedig a hosszú ujjúak – a lényeg úgyis a felsőrész szabásán van. Mellben semmiképp se legyen túl szűk, a szétpattanni akaró gomboknál kevés dolog lesújtóbb, és a látványos zsebeket, méretes zsabókat is hanyagoljuk, hisz nincs szükségünk rá, hogy a rátétek megdobják melleink méretét.

Ellenben játszhatunk az anyag típusával, ami minél lágyabb esésű, annál jobb, a kivágás mélysége pedig csak azon múlik, mennyire vagyunk bevállalósak. A blúz gallérja szépen fogja keretezni dekoltázsunkat, a túlzottan kikeményített típusokat azonban érdemes kerülni, ha nem akarjuk optikailag túltolni melleink látványát.

Ugyanezek a szabályok vonatkoznak az ingruhákra is, amik esetén nagy mázli, hogy a hosszában csíkos változat most igazi alapdarabnak számít. Érdemes szétnézni a csíkozott, derékban megkötős fazonok között, nem okoznak majd csalódást.

Megnézem
Összes kép (8)

Lezser blézer

Bár a blézerek remek alapdarabok, amiket – már tudjuk jól – variálhatunk számtalan stílussal a rockos pólóktól a csipkés blúzokig, ceruzaszoknyáktól a boyfriend farmerekig, mégis van egy dolog, amire érdemes ügyelnünk vásárláskor. Ez pedig a blézer anyaga. A nagy melleket egy kemény, karakteres fazonú blézer csak még inkább nagyíthatja, nem beszélve arról, ha merev hajtókával párosul, ami csúnyán szétállhat mellrésznél. Keressünk ezek helyett lágy esésű fazonokat, amelyeknél az sem baj, ha a hajtóka és a gallér egy az egyben lemarad.

Mindenképp csekkoljuk az összképet összegombolt állapotban is, hogy ne feszüljön, ne húzódjon az anyag, arra pedig ügyeljünk, hogy a gombolás még a mellrész alatt megálljon. A nyakig gombolt változatok nem túl előnyösek, ha fázósak vagyunk, inkább viseljünk egy szép sálat. Előnyös alternatívát jelenthetnek a kimonó jellegű, megkötős felsők, a lágy pamutból készült blézerek és az átlapolós kiskabátok.

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top