Shine

Így öltözködj sztármódra, ha esküvőre vagy hivatalos

Divattippek A-listás hírességektől, akiknek kisujjukban van az esküvői dress code.

Közeleg a barátnőd vagy családtagod nagy napja, és te még mindig nem tudod, mit veszel fel? Jó lenne valami csinos, csajos darab, de kedvenc kis feketédet mégiscsak bajos lenne egy lagziban viselni?

Hogy segítsük az ötletelést, megmutatjuk, a hírességek milyen szerelésekben igyekeztek nem túlragyogni az ara szépségét, és konkrét tippeket is adunk rá, hol tudsz hasonló darabot beszerezni magadnak, ha valamelyik megtetszett.

Amal Clooney

Amal Clooney Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén viselt sárga ruhájához hasonlót szinte kizárt, hogy bárhol is találjunk, még maga a tervező, Stella McCartney sem adta hírül, hogy az újdonsült hercegné ruhájához hasonlóan azt is lemásolja. A színhez azonban nyugodtan ragaszkodhatunk, ha esküvőre vagyunk hivatalosak, a sárga ugyanis az új rózsaszín, amiről senkinek sem az irigység fog 2018-ban eszébe jutni.

Amal Clooney és George Clooney vendégként Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén (Fotó: Getty Images) / Ruha: UNITED COLORS OF BENETTON

Katalin hercegné

Katalin hercegné 2011-ben Sam Waley-Cohen és Annabel Ballin esküvőjén viselte a lenti, fekete alapon mintás Zara ruhát, ami valószínűleg azonnal hiánycikk lett, ahogyan az minden esetben történt, amikor fast fashion szerelésben láthattuk Anglia leendő királynéját. A kontrasztos mintájú ruha valóban elegáns választás volt, sötét alapszíne ellenére sem komor, hát még ha egy kis plusz szín is kerül rá:

Kate Middleton 2011-ben mint esküvői vendég (Fotó: Getty Images) / Ruha: PERSONA BY MARINA RINALDI

Reese Witherspoon

A Modern család sztárja, Sophia Vergara esküvőjén Reese Witherspoon egy fekete alapon virágos, hosszú ujjú ruhát viselt, amihez hasonlót mi is sok helyütt találhatunk. Nyár végi, kora őszi esküvőkre tökéletes választás lehet egy lenge anyagból készült változat, amihez kiegészítőül szexi, vörös rúzst javaslunk.

Fotó: instagram.com/reesewitherspoon / Ruha: ZARA

Rebel Wilson

Rebel Wilson pasztellrózsaszín ruháját sokunk viselné szívesen a legközelebbi lagzira, hiszen mind szabása, mind pedig színválasztása igazi esküvőbarát öltözékké teszi. A dupla fodor visz egy kis extrát a klasszikus A-vonalú ruhába, ami, lám-lám, nagyon jól tud mutatni teltebb alkatúakon is.

Rebel Wilson barátai esküvőjén (Fotó: instagram.com/rebelwilson) / Ruha: SUGARBIRD

Pippa Middleton

Katalin hercegné húga és sógora is hivatalos volt Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére, és az első gyermekével várandós Pippa Middleton egy halványzöld alapon virágmintás ruhát vett fel. Ennek nemcsak az volt a különlegessége, hogy tökéletesen elrejtette a kíváncsi tekintetek elől épp csak gömbölyödő pocakját: szélsebesen terjedt el a neten az is, hogy a ruha mintája a megszólalásig hasonlított egy üdítő csomagolására. A szín és a mintázat első osztályú választás nyári esküvőkre, az pedig már csak rajtunk (és a kínálaton) múlik, milyen szabásvonallal és anyaggal párosítjuk.

Pippa Middleton és férje Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén (Fotó: Getty Images) /  Ruha: MANGO

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne 2014-ben viselte ezt a sötétkék, csillogó csíkokkal díszített Chanel ruhát testvére, Chloé esküvőjén. Az egyenes szabású ruhához hasonló darab csodásan állhat a homokóra-alkatúakon, pláne, ha egy szexi magassarkúval és elegáns blézerrel társítjuk, ami jó szolgálatot tehet majd, ha picit hűvösebbre fordul az idő.

Poppy Delevingne 2014-ben, testvére esküvőjén (Fotó: Getty Images) / Ruha: Guess

Gina Torres

Gina Torres színésznő, aki a Briliáns elmékben játszott együtt Meghan Markle-vel, szintén ott volt exmunkatársnője esküvőjén, ráadásul olyan gyönyörű ruhában, aminek láttán a nemzetközi divatmagazinok szerkesztői egyszerre húzták elismerő mosolyra a szájukat. A néhol áttetsző, gazdagon hímzett ruha minden ízében különleges és elegáns, nem csoda, hogy úgy éreztük, fel kell kutatnunk egy hozzá hasonlót is.

Gina Torres Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén (Fotó: Getty Images) / Ruha: NEXT

Geri Halliwell

Az ex-Spice Girl Poppy Delevingne esküvőjén viselte a világos rózsaszín, pánt nélküli ruhát, amelyben akár koszorúslány is lehetett volna. Ez a szabás szerencsére nem a designerek kiváltsága, több márkánál találkozhatunk mi is ilyen sifonruhával, így ha az extrán elegáns, mégis könnyed megjelenés a cél, érdemes bevetni magunkat a boltok sűrűjébe, hogy levadásszuk a sajátunkat.

Geri Halliwell rózsaszín, pánt nélküli ruhában / Ruha: LIPSY LONDON

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top