Shine

Pasik, akik poént csináltak Rihanna szexiskedéséből

Ahogy Rihanna kenegeti a vállát, nem kenegeti úgy senki. Ja, de mégis.

 

Rihanna sminkmárkája, a Fenty testre való highlighterrel ünnepli a nyarat, amihez kapcsolódóan az énekesnő nem felejtett el egy kis kedvcsináló videót is készíteni, amiben a fénylő, krémes készítményt Riri csábos mosoly kíséretében nyomja fedetlen vállára, és dolgozza el sminkecsettel. Mutatványa annyira népszerű lett, hogy csak az instán 2,4 millióan nézték meg eddig:

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés,

Míg a csajok ahhoz kaptak kedvet, hogy ők is bronzosan csillogjanak, és így pillanatok alatt lerabolták a Body Lava kezdőkészletét, a pasik valami egészen mást láttak meg a videóban: egy szép, kerek, feldobott poénlabdát, amit nem volt mese, le kellett ütni.

A kihívás hashtaget szült, a #RihannaChallenge alatt immár tucatnyi gyöngyszem sorakozik arról, miként forgatták újra Rihanna videóját saját verziójukban. Sminkecsetként jöttek a wc-kefék, mopok és kiskutyák, de a szexiskedő kacsintások és vigyorok sem maradhattak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top