Shine

Puzzle-műköröm – amitől a jó ízlés hirtelen halált hal

A műkörmös kemény mag szinte sportot űz belőle, hogy meghökkentő miniszobrokat formázzon vendégei körmére. A legutóbbi gyöngyszem pedig ismét magasra tette a lécet az ízléstelenségi versenyben.

Láthattuk műkörmön Kim Kardashian twerkelő fenekét, és a szőrös manikűröktől is dobtunk már egy hátast, a puzzle-körmök azonban sok tekintetben rajtuk is túltesznek. A képkirakó mintájára egymásba illeszthető csodának már a látványa is fizikai fájdalmat okoz, csiricsáré színezése pedig végképp gondoskodik róla, hogy túlmenjen az ízlésesség határán.

Nail Sunny (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Csak reméljük, hogy a mestermunka nem valódi megrendelésre készült, hanem ismertségnövelési célzattal került a netre, mindenesetre az eltüntetéséről készített videó láttán zen nyugalom áradt szét testünkben.

Nail Sunny (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Elkövetője egyébként az az orosz, Nail Sunny néven futó műkörmös, akinek a twerkelős manikat is köszönhetjük, és aki nem mulasztotta el Kylie Jenner kisbabaujjas fotóját sem körömre adaptálni. Sőt, Harry herceg és Meghan Markle esküvője sem kerülte el a figyelmét, és megalkotta a hercegi pár valaha készült legrondább mását.

Nail Sunny (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top