Shine

Kylie Jennerről lemaradt a fenékleszorító bugyi

A fotót egy már-már kattant rajongója posztolta.

A Föld nevű bolygón mindenki tudja, Kylie Jenner feneke jókora és kerek, talán csak testvére, Kim Kardashian tud versenyre kelni vele e téren. Épp ezért volt meglepő a fotó, amin a millió dolláros testrész tőle szokatlan formát öltött.

A körte alkatú hercegnő ugyanis a megszokott csúcsosra polcolt, tökéletesre fazonírozott sziluett helyett a hús-vér valóságot vállalta be: San Franciscó-i pop up butikjának megnyitóján viselt testszínű ruhája fenekének jóval hihetőbb formáját láttatta.

Johnny Cyrus (@itsjohnnycyrus) által megosztott bejegyzés,

A rajongójával készült kép és az idei MET-gálán lőtt fotó közötti különbség jól mutatja, micsoda csodákra is képes egy alakformázó fehérnemű és egy előnyös(ebb) ruhafazon.

Kylie Jenner rajongójával pop up butikjának megnyitóján és a 2018-as MET-gálán. Fotók: instagram.com/itsjohnnycyrus és Getty Images

Kylie egyébként igazán jó fej volt a sráccal, akiben a Kardashian-klán legnagyobb imádóját tisztelhetjük, ugyanis egy 640 ezer forint értékű Louis Vuitton hátitáskával lepte meg születésnapja alkalmából, ami igencsak gáláns ajándék. Pláne, hogy Johnny Cyrus rajongása némileg már súrolja a beteges szintet: nemcsak instás oldala van tele a celebritással kapcsolatos posztokkal, hanem még testére is jó pár Kylie-tetkót varratott, köztük például egy színpalettát a Kylie Cosmetics rúzsainak árnyalataiból.

Johnny Cyrus (@itsjohnnycyrus) által megosztott bejegyzés,

Johnny Cyrus (@itsjohnnycyrus) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top