Shine

Kicsomagolós videónak indult, egészen más lett belőle

Nem csak egy zsír sportcipő volt a dobozban, de annak készítőiről is hagytak benne pár megdöbbentő információt.

A kicsomagolós, vagyis unboxing videókat óriási imádat övezi, hiszen készítői számos extra infót adnak az adott termékről, miközben az ajándékbontogatások izgalmával keveredett lelkesedést is keltenek a nézőkben.

A divat- és ezen belül is a sportcipők terén az egyik legmenőbb arcnak Jacques Slade számít, akinek YouTube-videóit csaknem egymillióan követik. Legutóbbi dobozbontása azonban másra sikeredett, mint azt várni lehetett: a cipőt és annak csomagolását ugyanis rendre feliratozták arról, kik és hogyan készítették.

Jelesül: rabszolgák. A modern kori rabszolgaság ugyanis sajnos él és virágzik, az embertelen körülmények között dolgoztatott tömeg pedig nemhogy csökkenne, de inkább gyarapszik. 161 országban van jelen, és az érintettek alig 2%-ának sikerül változtatnia sorsán segítséggel vagy anélkül.

A vlogger persze tudott az akcióról, de nem volt minden részletbe beavatva. A reklámügynökség csak annyit árult el neki, hogy egy nem meghatározott nonprofit szervezet szeretne küldeni neki egy cipőt, illetve megkérdezték, benne lenne-e egy kényszermunkáról szóló videó elkészítésében. A téma tehát adott volt, de arra ő sem számított, mit rejt majd a doboz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top