Shine

A legcikibb ruhák a cannes-i filmfesztiválról

Ruhaszörnyek és érthetetlen kreációk is Cannes vörös szőnyeges porondjára kerültek, mutatjuk a legdurvább eseteket.

Nem mindenki elégedett meg egy mezei couture ruhával, volt aki egészen sajátos módon kezelte a cannes-i filmfesztivál dress code-ját.

1.

Larisa Katz designer imázsához ugyan remekül illett az excentrikus jégkirálynő jelmez, egy MET-gálára vagy farsangi mulatságra mégis jobban el tudtuk volna képzelni kreációját, mint az európai filmünnepély vörös szőnyegére.

Fotó: WireImage

2.

Marie Parie énekesnő különc szettjeiről jóval ismertebb, mint dalairól, nem csoda, hogy Cannes-ban sem aprózta el a dolgot. A Yomeddine bemutatóján viselt szettje darabjaiban is meghökkentő, nehéz eldönteni, mi illik kevésbé az eseményhez: a cicás harisnya, a szívecskés napszemüveg vagy a királykék paróka, miközben ruhaválasztása önmagában is tragikomédia.

Fotó: Getty Images

3.

Li Yuchun, művésznevén Chris Lee kínai énekesnő spirálszoknyás ruhája szimplán csak fura. Különleges és egyedi, de határozottan és meglehetősen elvont módon fura.

Fotó: Getty Images

4.

Xenia Tchoumitcheva orosz-svéd modell csillogó estélyi ruháját élő adásban falta fel egy kockás pléd a vörös szőnyegen. A hírek szerint a modell megmenekült.

Fotó: Getty Images

5.

Victoria Bonya orosz celebritás ruhája voltaképp csodaszép, mindössze a mellrész kialakításával gyűlt meg a készítők baja, és a jelek szerint a problémát nem is sikerült megoldaniuk.

Fotó: WireImage

6.

A Leto filmbemutatóján láthattuk az alábbi szettet, ami egész egyszerűen érthetetlen választás volt. Az overall fazonú ruha lángnyelvekre hasonlító szára már önmagában is ízléstelen, de az, hogy a pucérruhában végződő felső miért engedte láttatni a hölgy mellbimbóit, és ez miért volt jó viselőjének, igazi rejtély.

Fotó: FilmMagic

7.

Afida Turner francia énekesnő áttetsző kezeslábasában inkább illett volna egy lokál színpadára, mint Cannes vörös szőnyegére, mi pedig adjunk hálát az égnek, hogy legalább alsóneműt viselt alatta.

Fotó: FilmMagic

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top