Shine

Kylie Jenner kisbabája 250 ezres cipőt kapott

Alig három hónapos a kis Stormi, de már most tele a padlás a designercuccaival.

Az persze sejthető volt, hogy a dollármilliomos létbe beleszületett kislány szülei nem verik majd fogukhoz a garast, ha a csemete öltöztetéséről van szó, de az azért mégis megdöbbentő, milyen feleslegesen hatalmas a luxus, ami körülveszi.

Kylie Jenner kislányával, Stormi Websterrel (Fotó: instagram/kyliejenner)

Most épp Giuseppe Zanotti, a neves cipőtervező küldött számára egy névre szóló, egyedi sportcipőt, ami tényleg nagyon aranyos, és biztosan első osztályú a minősége is, de érthetetlen, minek egy kisbabának designercipellő, amiből a legolcsóbb típus ára is 80 ezer forint felett kezdődik. 

Azon kívül, hogy: csak, mert megteheti.

Giuseppe Zanotti ajándékcipőcskéje Storminak (Fotó: instagram/kyliejenner)

Igaz, egy olyan családban, ahol apuka luxussportautót vesz anyukának annak örömére, hogy megszületett a gyerekük, és az unokatesók sem aprózzák el a dolgot, nem kell csodálkozni, ha Stormi is a legpazarabb cuccokban nő fel. Ezt ráadásul nem is úgy vették neki, hanem kapták, egy rakat más, névre szóló designerruhával, -cipővel és -kiegészítővel együtt.

A luxusmárkák ugyanis nem győzik küldözgetni kedves kis ajándékaikat a kislánynak, remélve, hogy azokról egy-két fotó az Instán köt ki. Nos, a Zanottinak bejött a számítása, a kép posztolása után biztos, hogy az egekbe szökik a gyerekcipőkre érkező rendelések száma.

Kylie Jenner kislányával (Fotó: instagram/kyliejenner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top