Shine

A csípőnadrágok máris visszajönnek a divatba?

A kőművesdekoltázs újra kockázati tényező lesz, ha bejön a divatház számítása.

Míg a fejekben ugyanis a ’80-as évek stílusa tombol, a Prada 2019-es Cruise kollekciójához már az 1900-as évek legutolsó nagy dobását, a csípőre ültetett fazont kapta elő.

Emlékszünk még, ugye?

Csípőnacikban és szoknyákban léptünk át Y2K problémáján, és vonultunk be a 2000-es évekbe, hogy világmegváltó terveinket bugyipántvillantások közepette valósítsuk meg.

Ilyenben nyomta Britney Spears és Christina Aguilera, hatásukra pedig mi is, jó egy évtizeden át, hiszen nem volt annál menőbb.

Most pedig visszatapsolták őket, alig pár szezonnyi normál derékmagasság után újra itt vannak. Miuccia Prada vezetésével a Prada divatház teljes kollekcióját a csípőfazon köré építette, a nadrágokról és szoknyákról persze nem hiányozhattak az extra vastag övek sem. Azok, amelyeknek köszönhetően a rövid lábú lányokat végképp törpésítette a fazon, a csípőben erős testalkatúakat pedig feleslegesen szélesített még tovább.

A mintákban is hozták a kötelezőt, az évtizedre jellemző geometrikus rondaságok autentikusan depresszív színkombinációkban tűntek fel.

Prada (@prada) által megosztott bejegyzés,

Hogy valóban egy régi-új korszak hajnalán vagyunk-e, nem tudni. Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy a Z generáció első tagjai épp csak megszülettek, mikor ez divatba jött, így számukra totálisan új dologról van szó. Ami pedig új, az csak jó lehet.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top