Shine

Lecsatolható feketék és luxus vintage – esküvőiruha-trendek, 2018 nyár

A menyasszonyiruha-trendek idén sem okoznak csalódást, a merész és a visszafogott stílus kedvelői egyaránt megtalálhatják számításukat.

Néhány részletet már bemutattunk az idei esküvői trendekből, most pedig jöjjön a főfogás, a menyasszonyi ruhák divatja!

Csipetnyi fekete

Míg Sarah Jessica Parker szerint egy teljesen fekete ruha is tökéletes választás a Nagy Napra, a trendek ennél azért visszafogottabban kezelik a kérdést. Az ajánlások szerint sem kell félni a fekete színtől, azonban érdemes kiegészítő árnyalatként tekinteni rá, mondjuk egy öv (Marchesa), egy kesztyű (Reem Acra) vagy egy uszály képében (Elizabeth Fillmore). Ezeknek pedig nagy előnye, hogy bármikor levehetők, így a templomban nem hergeljük feleslegesen sem a násznépet, sem az egyház szolgáját, míg a lagziban már nyugodtan vihetünk egy kis elegáns vadságot az outfitbe.

Megnézem
Összes kép (7)

Ujjas fazonok

Igaz, Katalin hercegné és Vilmos herceg pár nap múlva már 7. házassági évfordulójukat ünneplik, ám a trendek még mindig nem tudták magukat túltenni a hercegné hosszú ujjú menyasszonyi ruháján. Épp úgy, ahogy a hétköznapi öltözékek divatjában is évek óta bérelt helyük van a különc ujjfazonoknak, az esküvői ruhák esetén is kedveltek maradnak a hosszított változatok. Sőt, idén határozottan nagy számban tűntek fel az ujjhangsúlyos típusok: trombitafazonok, puffos ujjak vagy épp extra hosszú csőcsodák, amelyek azért nem biztos, hogy a legelőnyösebb megoldásnak számítanak a valóságban.

Megnézem
Összes kép (9)

Dekoltázsverseny

A köldökig érő dekoltázsok már-már klasszikus szereplői az esküvőiruha-összeállításoknak, hiszen minden évben oltalmat nyújtanak a szexiskedő menyasszonyoknak. Naeem Kahn széles övrésszel és klasszikus fazonnal kombinálta, a pontot az i-re mégis a többsoros gyöngysor tette fel, Katalin hercegné kedvence, Jenny Packham pedig a szegély gazdag díszítésével turbózta fel a látványt lágy esésű darabjánál.

Megnézem
Összes kép (6)

Derekas megoldások

Ha a V-nyakú fazonok túl merészek, de mégis szeretnél egy kis izgalmat vinni az esküvői ruhába, az oldalt kivágott fazonokra érdemes lesz egy pillantást vetni. Lényegük, hogy a derékrésznél kétoldalt kisebb kivágást tesznek a ruhán, és vagy láttatni engedik a csupasz bőrt, vagy egy finom csipkével, más áttetsző anyaggal fedik le testünket. Ízléses megoldás, amely még véletlenül sem a crop topokkal variált típusok alternatívája, csupán egy izgalmas szabáskialakítás, amelyet szinte minden fazonnal ötvözni lehet.

Megnézem
Összes kép (6)

Bohém csipkék

A csipkerátétekkel díszített esküvői ruhák közül a vintage hangulatú, bohém típusok nagyon népszerűek lettek. A minőség természetesen esetükben sem csorbul, azonban a szofisztikált külsőbe csempész egy adag lazaságot is, amitől ezek a ruhaköltemények a lampionos, szabadtéri esküvők tökéletes öltözékei lesznek. Leginkább az abroncs nélküli, lágy esésű fazonokhoz illik a stílus, és egyáltalán nem kötelező ekrü vagy más pasztellszínt választani, számos hófehér variánsa volt látható. A trend pedig azoknak is kedves lehet, akik szeretik a visszafogott öltözködést, ugyanis az áttetsző, csipkés anyagok használatával egy zártabb kialakítás is kellően lenge maradhat a pucérruhák szabatossága nélkül.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top