Shine

Caitlyn Jennerre hasonlít Melania Trump viaszfigurája

Nehéz dolguk volt a szobor készítőinek, amikor Melania Trump eleve viaszbábuszerű arcát akarták meggyőző módon viaszba önteni. Nem is jött össze.

48. születésnapja alkalmából viaszszobrot kapott Melania Trump a New York-i Madame Tussaud múzeumban. Az amerikai First Lady figuráját Donald Trumpé mellett helyezték el. 

Melania és Donald Trump viaszfigurái (Getty Images)

A viaszfigura öltözéke tökéletes másolata annak a szettnek, melyet Melania 2016 márciusában, az elnökválasztási kampány egyik állomásán viselt. Stimmel a szobor frizurája is, valamint az a tartozkodó test- és kéztartás is, melyet oly gyakran láthatunk a First Ladytől, ha férje oldalán jelenik meg valahol.

A viasz Melania beszélni is fog (Profimedia)

Melania Trump alapból is viaszbábuszerű, agyonplasztikázott arcát ugyanakkor nem sikerült meggyőzően visszaadniuk a szobor készítőinek. Olyannyira nem, hogy a figura inkább Kim Kardashian nővé operált nevelőapjára, Caitlyn Jennerre hasonlít, mintsem Melania Trumpra.

A viaszbábu egyébként beszélni is fog: felolvassa a #MTMelaniaMoments hashtaggel ellátott tweeteket.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top